//
ALEGERI PARLAMENTARE: PSD DÂMBOVIŢA SEMNALEAZĂ NEREGULI LA CRÂNGURILE Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele: În cursul zilei de astăzi, COMUNICAT DE PRESĂ Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele: În cursul zilei de astăzi, Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » ALEGERI PARLAMENTARE: PSD DÂMBOVIŢA SEMNALEAZĂ NEREGULI LA CRÂNGURILE

ALEGERI PARLAMENTARE: PSD DÂMBOVIŢA SEMNALEAZĂ NEREGULI LA CRÂNGURILE

ALEGERI PARLAMENTARE: PSD DÂMBOVIŢA SEMNALEAZĂ NEREGULI LA CRÂNGURILE

COMUNICAT DE PRESĂ

Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele:

În cursul zilei de astăzi, 11.12.2016, la secția de votare nr. 221 din localitatea Crângurile, primarul comunei, Barbu Costin, împreună cu consilierii locali PNL și alți simpatizanți ai aceleiași formațiuni politice au făcut presiuni asupra alegătorilor cu scopul de a-i împiedica să-și exercite liber dreptul de a vota.

Mai mult decât atât, având sprijinul mai multor persoane de etnie romă aceștia staționează ilegal pe raza secției de votare nr. 221 din comuna Crângurile amenințând cu fapte de natură penală persoanele care vin să-și exercite dreptul la vot dacă nu votează cu PNL.

Pentru a evita riscul săvârșirii de alte infracțiuni, Partidul Social Democrat Dâmbovița a formulat PLÂNGERE PENALĂ către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa solicitând suplimentarea efectivelor de pază și supraveghere. Precizăm că, deși au mai fost semnalate incidente similare pe parcursul acestei zile, nu a fost luată nicio măsură pentru remedierea acestora până în prezent.

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.