//
AVARIE LA REŢEAUA DE APĂ. MUNICIPIUL TÂRGOVIŞTE ŞI ALTE LOCALITĂŢI, AFECTATE Reviewed by Momizat on . Într-un comunicat al Companiei de Apă Târgovişte, Dâmboviţa, semnat de conducerea instituţiei, se precizează: Vă informăm că s-a întrerupt alimentarea cu apă pe Într-un comunicat al Companiei de Apă Târgovişte, Dâmboviţa, semnat de conducerea instituţiei, se precizează: Vă informăm că s-a întrerupt alimentarea cu apă pe Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » AVARIE LA REŢEAUA DE APĂ. MUNICIPIUL TÂRGOVIŞTE ŞI ALTE LOCALITĂŢI, AFECTATE

AVARIE LA REŢEAUA DE APĂ. MUNICIPIUL TÂRGOVIŞTE ŞI ALTE LOCALITĂŢI, AFECTATE

AVARIE LA REŢEAUA DE APĂ. MUNICIPIUL TÂRGOVIŞTE ŞI ALTE LOCALITĂŢI, AFECTATE

Într-un comunicat al Companiei de Apă Târgovişte, Dâmboviţa, semnat de conducerea instituţiei, se precizează:

Vă informăm că s-a întrerupt alimentarea cu apă pe reţelele de distribuţie din municpiul Târgovişte, precum şi pe reţelele localităţilor limitrofe alimentate din acestea (Aninoasa, Şotânga, Gura Ocniţei, Răzvad, Doiceşti), începând cu ora 1.00, din data de 16.07.2015, până la remediere în cursul zilei de 16.07.2015, din cauza unei avarii majore produsă pe o conductă de azbociment (zona Tudor Vladimirescu nr 76) de către SC DELTA ACM.

Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale.

Înainte de reluarea alimentării vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului cu analize microbiologice (cca 72 de ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.