//
CJ DÂMBOVIŢA: PROIECTUL CARE VIZEAZĂ CONSTRUCŢIA STADIONULUI DIN TÂRGOVILŞTE, AVIZ FAVORABIL DE LA CNI Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ   Consiliul Județean Dâmbovița aduce în atenție următoarele aspecte cu privire la stadiul de implementare a obiectivului de investiții „ COMUNICAT DE PRESĂ   Consiliul Județean Dâmbovița aduce în atenție următoarele aspecte cu privire la stadiul de implementare a obiectivului de investiții „ Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » CJ DÂMBOVIŢA: PROIECTUL CARE VIZEAZĂ CONSTRUCŢIA STADIONULUI DIN TÂRGOVILŞTE, AVIZ FAVORABIL DE LA CNI

CJ DÂMBOVIŢA: PROIECTUL CARE VIZEAZĂ CONSTRUCŢIA STADIONULUI DIN TÂRGOVILŞTE, AVIZ FAVORABIL DE LA CNI

CJ DÂMBOVIŢA: PROIECTUL CARE VIZEAZĂ CONSTRUCŢIA STADIONULUI DIN TÂRGOVILŞTE, AVIZ FAVORABIL DE LA CNI

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Consiliul Județean Dâmbovița aduce în atenție următoarele aspecte cu privire la stadiul de implementare a obiectivului de investiții „Stadion Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița”.

În prezent, investiția aflată în faza de studiu de prefezabilitate a primit avizul favorabil din partea Companiei Naționale de Investiții SA (CNI), urmare a ședinței Consiliului Tehnico – Economic (CTE) din data de 28 iulie 2017 și, totodată, a fost analizată în ședința pregătitoare a CTE din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene din data de 25.08.2017.

În perioada următoare, investiția urmează a fi actualizată și într-o ședință interministerială, cu participarea Ministerului Finanțelor Publice, sub coordonarea CNI SA, iar după avizarea interministerială, CNI va iniția procedurile de achiziție a realizării studiului de fezabilitate.

Valoarea estimată a obiectivului de investiții este de 133.693.874 lei (29,3 milioane Euro). El are o capacitate de 15.000 locuri și este dotat cu stadion pentru fotbal, pistă de atletism, existând și posibilitatea organizării de jocuri de rugby.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.