//
CRISTIAN STAN: “DISCUŢIA DESPRE CANDIDATURĂ ESTE PREMATURĂ ŞI FOARTE COMPLEXĂ” Reviewed by Momizat on .   Unul dintre fotoliile râvnite de organizaţiile judeţene ale partidelor politice cu pretenţii este cel de primar al municipiului Târgovişte, cele 11 luni   Unul dintre fotoliile râvnite de organizaţiile judeţene ale partidelor politice cu pretenţii este cel de primar al municipiului Târgovişte, cele 11 luni Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » CRISTIAN STAN: “DISCUŢIA DESPRE CANDIDATURĂ ESTE PREMATURĂ ŞI FOARTE COMPLEXĂ”

CRISTIAN STAN: “DISCUŢIA DESPRE CANDIDATURĂ ESTE PREMATURĂ ŞI FOARTE COMPLEXĂ”

CRISTIAN STAN: “DISCUŢIA DESPRE CANDIDATURĂ ESTE PREMATURĂ ŞI FOARTE COMPLEXĂ”

 

Unul dintre fotoliile râvnite de organizaţiile judeţene ale partidelor politice cu pretenţii este cel de primar al municipiului Târgovişte, cele 11 luni care ne despart de alegerile la termen impulsionându-i pe politicieni să analizeze resursele umane de care dispun şi să identifice persoanele care au şanse să ocupe fotoliul respectiv. Cu alte cuvinte, să găsească cele mai bune variante de candidaţi. Vorbind despre soluţia pe care o are pentru Târgovişte, preşedintele PSD Dâmboviţa l-a nominalizat ca posibil candidat pe Cristian Stan, actual viceprimar cu atribuţii de primar al municipiului.

În emisiunea “Faţă în Faţă”, de la Columna TV, Cristian Stan a comentat astfel pe marginea posibilităţii de a candida pentru funcţia de primar al Târgoviştei: “Sunt tânăr. Cred că pot avea proiecte politice diferite. E prematură discuţia despre candidatură. Depinde foarte, foarte mult de ce se întâmplă în oraş, depinde foarte mult de modul în care reuşim cu toţii să trecem peste perioada asta, care este foarte dificilă. Nu există neapărat o legătură de cauzalitate directă dintre finalizarea cu succes a proiectelor şi o eventuală candidatură. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le facem. O activitate de cel puţin patru ani pe un fotoliu de primar implică foarte multă responsabilitate, implică foarte multe privaţiuni. În viaţa familială sunt foarte multe lucruri pe care le pierzi. (…) E o discuţie foarte complexă şi trebuie să iei în calcul foarte multe necunoscute. Cât sunt aici, în momentul de faţă, vreau să-mi fac treaba cât pot de bine şi încerc în fiecare zi să fac acest lucru, dar nu m-aş cantona exclusiv pe zona asta a administraţiei publice locale, mi-ar plăcea şi altceva.(…) Da, pot fi un potenţial candidat, mai pot fi şi alţii, sunt mulţi oameni competenţi în Partidul Social Democrat”.

About The Author

Number of Entries : 1176

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.