//
NOI „TRANSFERURI” LA UNPR DÂMBOVIŢA Reviewed by Momizat on . Şi Iulian Brezeanu, fost secretar general şi purtător de cuvânt al Mişcării Populare Dâmboviţa s-a clarificat doctrinar, alegând, după demisia din partidul lui Şi Iulian Brezeanu, fost secretar general şi purtător de cuvânt al Mişcării Populare Dâmboviţa s-a clarificat doctrinar, alegând, după demisia din partidul lui Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » NOI „TRANSFERURI” LA UNPR DÂMBOVIŢA

NOI „TRANSFERURI” LA UNPR DÂMBOVIŢA

NOI „TRANSFERURI” LA UNPR DÂMBOVIŢA

Şi Iulian Brezeanu, fost secretar general şi purtător de cuvânt al Mişcării Populare Dâmboviţa s-a clarificat doctrinar, alegând, după demisia din partidul lui Băsescu, formaţiunea de centru stânga condusă de Gabriel Oprea. De altfel, comentând pe marginea plecării lui Brezeanu, în conferinţa de presă de săptămâna trecută, preşedintele MP Dâmboviţa, Adrian Rădulescu, spunea că demisionarul nu a performat în funcţia secretar general al organizaţiei Mişcării Populare.

Acum, Iulian Brezeanu va trebui să convingă din postura de vicepreşedinte, funcţie pe care a primit-o în UNPR Dâmboviţa.

Iulian Brezeanu a precizat:„ Am decis să mă alătur echipei UNPR Dâmboviţa pentru că am descoperit aici un proiect politic ambiţios la nivelul judeţului nostru, un proiect care are ca obiective câştigarea celui mai mare număr de consilieri locali, de primării şi câştigarea Consiliului Judeţean. Pentru atingerea acestui obiectiv, UNPR Dâmboviţa şi-a construit şi-şi construieşte o echipă solidă. Dacă vreţi, dac-o să mă întrebe cineva de ce m-am hotărât aşa de repede, după ce am încetat activitatea în altă parte, evenimentul care m-a determinat să mă hotărăsc să-mi ofer priceperea acestei echipe a fost alegerea viceprimarilor, de săptămâna trecută, din CLM Târgovişte”.

Întrebat dacă se poate acomoda într-o formaţiune de centru stânga, în condiţiile în care, până de curând făcea parte dintr-un partid de centru dreapta, Iulian Brezeanu a precizat: „Nu e vorba de doctrină. După cum vedeţi, politica nu se mai face pe doctrină. Deja, partidele nu mai ştiu ce doctrină au. După părerea mea. E vorba de proiecte, e vorba de obiective, e vorba de unde vrem să ajungem”.

Venirea lui Iulian Brezeanu în UNPR nu a fost singura anunţată în frecenta conferinţă de presă a organizaţiei judeţene, Dumitru Miculescu anunţând şi „transferul” lui Robert Harabagiu, care a activat în consiliul local al municipiului Moreni, în grupul PSD. De altfel, acesta va fi candidatul progresiştilor pentru fotoliul de primar al localităţii amintite. Robert Harabagiu nu a venit singur la UNPR, ci însoţit de preşedintele TSD Moreni.

Întrebat dacă, la alegerile locale, UNPR va avea şi candidaţi pentru primării care nu vin de la alte partide, Dumitru Miculescu a spus că proporţia acestora va fi de 60%.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.