//
O AVARIE A LĂSAT FĂRĂ APĂ POTABILĂ CÂTEVA LOCALITĂŢI DIN DÂMBOVIŢA Reviewed by Momizat on . Compania de Apă Târgovişte - Dâmboviţa informează că, din cauza unei avarii la conducta de distributie apă potabilă în Târgovişte pe str. 9 Mai, produse ieri, 1 Compania de Apă Târgovişte - Dâmboviţa informează că, din cauza unei avarii la conducta de distributie apă potabilă în Târgovişte pe str. 9 Mai, produse ieri, 1 Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » O AVARIE A LĂSAT FĂRĂ APĂ POTABILĂ CÂTEVA LOCALITĂŢI DIN DÂMBOVIŢA

O AVARIE A LĂSAT FĂRĂ APĂ POTABILĂ CÂTEVA LOCALITĂŢI DIN DÂMBOVIŢA

O AVARIE A LĂSAT FĂRĂ APĂ POTABILĂ CÂTEVA LOCALITĂŢI DIN DÂMBOVIŢA

Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa informează că, din cauza unei avarii la conducta de distributie apă potabilă în Târgovişte pe str. 9 Mai, produse ieri, 16.05.2020, începând cu orele 23.00, a fost întreruptă furnizarea apei potabile în municipiul Târgovişte şi comunele Aninoasa, Doiceşti, Şotanga, Gura Ocniţei.

Avaria a fost remediată în aceasta dimineaţă, şi reprezentanţii Companiei de Apă estimează că în decurs de o oră, se va relua alimentarea cu apă potabilă la parametri normali, în toate zonele afectate de această problemă.

Înainte de reluarea alimentării vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia.

Locuitorilor din zonele afectate li se recomandă să nu folosească apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) apa utilizată în scop potabil trebuie fiartă timp de 10 minute.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.