//
OBIECTE DE COLECŢIE DESCOPERITE LA UN BĂRBAT DIN DRAGODĂNEŞTI Reviewed by Momizat on . Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa informează că un bărbat de 37 de ani, din Dragodăneşti este cercetat de polițiști sub aspectul săvâ Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa informează că un bărbat de 37 de ani, din Dragodăneşti este cercetat de polițiști sub aspectul săvâ Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » OBIECTE DE COLECŢIE DESCOPERITE LA UN BĂRBAT DIN DRAGODĂNEŞTI

OBIECTE DE COLECŢIE DESCOPERITE LA UN BĂRBAT DIN DRAGODĂNEŞTI

OBIECTE DE COLECŢIE DESCOPERITE LA UN BĂRBAT DIN DRAGODĂNEŞTI

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa informează că un bărbat de 37 de ani, din Dragodăneşti este cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire. La data de 15 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută de art. 270 din Codul Penal, iar în data de 17 iunie, polițiștii au descins la domiciliul bărbatului bănuit de comiterea faptei.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit și indisponibilizat tablouri de colecție, bijuterii, băuturi alcoolice, un aparat de fotografiat cu o vechime de peste 80 de ani, un generator, veselă, scule electrice, o minge de crichet de colecție, 8 detectoare de metal, 10 binocluri de colecție, 10 laptopuri, un aparat de sudură, o vioară și patru arme de vânătoare. Totodată, din cercetări a reieșit că bunurile ar proveni din comiterea unor fapte de furt de pe teritoriul Belgiei si al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Valoarea prejudiciului creat se ridica la aproximativ 30.000 de euro. Activitățile de cercetare au fost desfășurate în colaborare cu autoritățile din Belgia și Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord cu sprijinul Direcției de Investigații Criminale.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.