//
PNL DÂMBOVIŢA: LUDOVIC ORBAN, ACUZAŢII LA ADRESA LUI TUDORICĂ RĂDUCANU ŞI A LUI ANDREI ALBU Reviewed by Momizat on . Alegerile pentru funcţiile de viceprimar, decise de votul lui Claudiu Dumitrescu (PNL), n-au rămas fără ecou. La puţin timp după şedinţă, liberalii au făcut dec Alegerile pentru funcţiile de viceprimar, decise de votul lui Claudiu Dumitrescu (PNL), n-au rămas fără ecou. La puţin timp după şedinţă, liberalii au făcut dec Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PNL DÂMBOVIŢA: LUDOVIC ORBAN, ACUZAŢII LA ADRESA LUI TUDORICĂ RĂDUCANU ŞI A LUI ANDREI ALBU

PNL DÂMBOVIŢA: LUDOVIC ORBAN, ACUZAŢII LA ADRESA LUI TUDORICĂ RĂDUCANU ŞI A LUI ANDREI ALBU

PNL DÂMBOVIŢA: LUDOVIC ORBAN, ACUZAŢII LA ADRESA LUI TUDORICĂ RĂDUCANU ŞI A LUI ANDREI ALBU

Alegerile pentru funcţiile de viceprimar, decise de votul lui Claudiu Dumitrescu (PNL), n-au rămas fără ecou. La puţin timp după şedinţă, liberalii au făcut declaraţii în cadrul săptămânalei conferinţe de presă a organizaţiei judeţene. Copreşedintele Ludovic Orban a declarat:

„Astăzi este o zi tristă pentru Târgovişte, o zi care va rămâne o zi neagră în istoria Cetăţii de Scaun. Astăzi, PSD, Stan a dat Târgoviştea pe mâna clanurilor interlope, pe mâna penalilor. Astăzi, o majoritate ilegitimă din consiliul municipal a pus în fruntea obştii oameni care nu reprezintă cetăţenii oneşti ai târgoviştei, oameni care sunt incapabili să acţioneze pentru dezvoltarea municipiului Târgovişte, oameni care, de fapt, provin din zonele gri ale societăţii, oameni care sunt plini de bube-n cap şi oameni care, în mod evident, fac de râs Târgoviştea în faţa celorlalte localităţi. 

Domnul Răducanu a fost o placă turnantă a corupţiei electorale în toate campaniile care se desfăşoară din 2004. Dl Răducanu are afaceri, probabil nu direct, dar mascate, cu unităţi din subordinea Primăriei, ştiindu-se foarte bine că livrează alimente către instituţii din subordinea Primăriei şi fiind un suspect câştigător al procedurilor de licitaţie organizate pentru achiziţionarea de alimente. Evident, în conflict de interese. 

De asemenea, această majoritate improvizată, recrutată pe cine ştie ce deal-uri subterane, a mai promovat un mare caracter, anume pe dl Albu Andrei Bogdan. Am un document care este de pe site-ul Tribunalului Sectorului 4, a fost condamnat definitiv în anul 2007, ca urmare a recursului formulat de Parchetul de pe lângă judecătoria Sectorului 4. A fost condamnat alături de un cetăţean la o pedeapsă de 1 an şi 6 luni închisoare, cu suspendare”.

De critici nu a scăpat nici consilierul municipal care, prin votul său,  a înclinat balanţa în favoarea PSD. Copreşedintele Ludovic Orban a anunţat că vor fi iniţiate procedurile de excludere din partid a lui Claudiu Dumitrescu.

(Claudiu Dumitrescu a fost unul dintre cei şase membri PNL care şi-au anunţat, cu ceva timp în urmă, intenţia de a candida pentru funcţia de primar a Municipiului Târgovişte. Numai că acesta a fost scos de pe lista celor care vor fi „măsuraţi” în sondajul efectuat de partid. Întrebare: să fi fost gestul său de astăzi un „răspuns” la excluderea sa din rândul favoriţilor la statutul de candidat?)

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.