//
PREŞEDINTELE ORGANIZAŢIEI JUDEŢENE A PNL, ACUZAŢII LA ADRESA CELOR DOI PARLAMENTARI PNL DE DÂMBOVIŢA. DEPUTATUL CEZAR PREDA RĂSPUNDE Reviewed by Momizat on . Neînţelegerile dintre preşedintele PNL Dâmboviţa şi cei doi parlamentari (senatorul Iancu Caracota şi deputatul Cezar Preda) par să fi ajuns la un nivel care cu Neînţelegerile dintre preşedintele PNL Dâmboviţa şi cei doi parlamentari (senatorul Iancu Caracota şi deputatul Cezar Preda) par să fi ajuns la un nivel care cu Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PREŞEDINTELE ORGANIZAŢIEI JUDEŢENE A PNL, ACUZAŢII LA ADRESA CELOR DOI PARLAMENTARI PNL DE DÂMBOVIŢA. DEPUTATUL CEZAR PREDA RĂSPUNDE

PREŞEDINTELE ORGANIZAŢIEI JUDEŢENE A PNL, ACUZAŢII LA ADRESA CELOR DOI PARLAMENTARI PNL DE DÂMBOVIŢA. DEPUTATUL CEZAR PREDA RĂSPUNDE

PREŞEDINTELE ORGANIZAŢIEI JUDEŢENE A PNL, ACUZAŢII LA ADRESA CELOR DOI PARLAMENTARI PNL DE DÂMBOVIŢA. DEPUTATUL CEZAR PREDA RĂSPUNDE
Neînţelegerile dintre preşedintele PNL Dâmboviţa şi cei doi parlamentari (senatorul Iancu Caracota şi deputatul Cezar Preda) par să fi ajuns la un nivel care cu greu ar mai putea lăsa locul unor nuanţări sau împăcări. Asta, mai ales după declaraţiile făcute astăzi de preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu, care a vorbit într-o conferinţă de presă, despre mesajul transmis de preşedintele  Ludovic Orban, care îi viza pe membrii PNL care nu numai că n-ar da o mână de ajutor, ba chiar s-ar opune „bunei activităţi a partidului”. În acest context, Marius Caraveţeanu a invocat perioada premergătoare pronunţării sentinţei în cazul lui Ludovic Orban:
Mă raliez și eu și același mesaj îl am și astăzi și îl voi avea și în cadrul Comitetului Director Județean pentru cei care au un astfel de comportament, pentru cei care au așteptat o sentință nefavorabilă lui Ludovic Orban, pentru cei care mergeau prin județ cu „jalba în proțap” și îndemnau: „Stați liniștiți că, după sentință, o să se schimbe radical lucrurile”. Este mai mult decât penibil pentru un coleg, membru al Partidului Național Liberal, să spere la o sentință potrivnică, negativă pentru președintele partidului, doar în ideea că lui îi va fi mai bine, poate, pentru viitor. Acești oameni n-au ce căuta în PNL.

Întrebat dacă acuzaţiile îi vizează pe deputatul Cezar Preda sau pe senatorul Iancu Caracota, preşedintele PNL Dâmboviţa a răspuns: Se numără printre cele 10-12 persoane care au avut un astfel de comportament.

Contactat telefonic pentru a comenta acuzaţiile lansate de preşedintele PNL Dâmboviţa (şi) la adresa sa, deputatul Cezar Preda a spus:

Nu pot să cred că o asemenea minciună mizerabilă a spus-o preşedintele PNL Dâmboviţa, cu referire la persoana mea! În cariera mea politică nu am folosit niciodată, nici faţă de colegi, nici faţă de preşedinte, oricare a fost el, un argument cu privire la o situaţie personală! Nu există vreo persoană care să fi auzit de la mine asemenea vorbe! Cui folosesc minciunile şi acuzele nefondate? Partidului, preşedintelui organizaţiei judeţene? Nici măcar celui care, iresponsabil, le-a aruncat în spaţiul public. Jenantă prestaţie! Oamenii aşteaptă ceva mai mult!

Preşedintele liberalilor dâmboviţeni pare să se fi lăsat convins de îndemnul adresat reprezentanţilor partidului de preşedintele PNL, Ludovic Orban, de a „lua parul” şi de a fi mai incisivi. Deocamdată, şi-a „nimerit” doi colegi de partid.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.