//
DĂRMĂNEŞTI: SEDIUL PRIMĂRIEI, MODERNIZAT PE FONDURI EUROPENE Reviewed by Momizat on . În comuna Dărmăneşti, a fost modernizat sediul Primăriei, investiţie realizată pe fonduri europene. Banii au fost atraşi prin Grupul de Acţiune Locală „Dărmăneş În comuna Dărmăneşti, a fost modernizat sediul Primăriei, investiţie realizată pe fonduri europene. Banii au fost atraşi prin Grupul de Acţiune Locală „Dărmăneş Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » DĂRMĂNEŞTI: SEDIUL PRIMĂRIEI, MODERNIZAT PE FONDURI EUROPENE

DĂRMĂNEŞTI: SEDIUL PRIMĂRIEI, MODERNIZAT PE FONDURI EUROPENE

DĂRMĂNEŞTI: SEDIUL PRIMĂRIEI, MODERNIZAT PE FONDURI EUROPENE

În comuna Dărmăneşti, a fost modernizat sediul Primăriei, investiţie realizată pe fonduri europene. Banii au fost atraşi prin Grupul de Acţiune Locală „Dărmăneşti – IL Caragiale – Vlădeni”, pe un proiect în valoare de 181.525 euro, care a prevăzut următoarele lucrări: tencuieli, tâmplărie de termopan, recompartimentare, grupuri sanitare, utilităţi, acoperiş, încălzire centrală. Sediul a fost inaugurat în prezenţa autorităţilor locale, judeţene, dar şi a unor reprezentanţi ai ALDE Dâmboviţa.

Tot pe fonduri obţinute prin proiecte depuse la GAL, în localitatea Dărmăneşti au fost asfaltaţi 3 km de drumuri comunale şi au fost achiziţionate utilaje destinate activităţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, valoarea totală a acestor proiecte fiind de aproximativ 600.000 de euro.

drum darmanesti

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.