//
PROIECTUL ”DESCOPERĂ DÂMBOVIŢA” – O INVITAŢIE LANSATĂ TUTUROR DE A CUNOAŞTE TRADIŢIILE ŞI BOGĂŢIILE JUDEŢULUI Reviewed by Momizat on . A doua zi a proiectului „Descoperă Dâmbovița”  Comunicat de presă Proiectul de promovare a județului Dâmbovița în Parlamentul României continuă și astăzi, 16 oc A doua zi a proiectului „Descoperă Dâmbovița”  Comunicat de presă Proiectul de promovare a județului Dâmbovița în Parlamentul României continuă și astăzi, 16 oc Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PROIECTUL ”DESCOPERĂ DÂMBOVIŢA” – O INVITAŢIE LANSATĂ TUTUROR DE A CUNOAŞTE TRADIŢIILE ŞI BOGĂŢIILE JUDEŢULUI

PROIECTUL ”DESCOPERĂ DÂMBOVIŢA” – O INVITAŢIE LANSATĂ TUTUROR DE A CUNOAŞTE TRADIŢIILE ŞI BOGĂŢIILE JUDEŢULUI

PROIECTUL ”DESCOPERĂ DÂMBOVIŢA” – O INVITAŢIE LANSATĂ TUTUROR DE A CUNOAŞTE TRADIŢIILE ŞI BOGĂŢIILE JUDEŢULUI

A doua zi a proiectului „Descoperă Dâmbovița”

 Comunicat de presă

Proiectul de promovare a județului Dâmbovița în Parlamentul României continuă și astăzi, 16 octombrie a.c. În cadrul programului sunt incluse atât expoziția produselor care se obțin în mod tradițional în județul nostru, deschisă cu o zi în urmă, cât și un moment artistic susținut de către Ansamblul Folcloric „Codrulețul” din localitatea Găești.

În cea de-a doua zi a evenimentului au fost prezenți, la standul de promovare a județului, reprezentanții mai multor județe în Parlamentul României, Consiliul Județean Dâmbovița lansând această invitație tuturor parlamentarilor.

Conducerea instituției noastre mulțumește tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment, ce s-a bucurat de succes, dovadă fiind aprecierea tuturor invitaților care au vizitat ieri, 15 octombrie 2018, standurile amenajate în foaierul Senatului României.

Evenimentul se va încheia miercuri, 17 octombrie 2018, după momentul artistic ce va fi susținut de Orchestra Populară „Chindia” din Târgoviște. De asemenea, expoziția produselor tradiționale va fi deschisă pentru vizitatori și în această ultimă zi evenimentului.

 

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.