//
PUCIOASA, MON AMOUR… POUR TOUJOURS Reviewed by Momizat on . Cele trei zile în care au fost sărbătorite Zilele oraşului Pucioasa au adus momente pline de culoare, bucurie, dar şi un strop de nostalgie, având loc o serie m Cele trei zile în care au fost sărbătorite Zilele oraşului Pucioasa au adus momente pline de culoare, bucurie, dar şi un strop de nostalgie, având loc o serie m Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » PUCIOASA, MON AMOUR… POUR TOUJOURS

PUCIOASA, MON AMOUR… POUR TOUJOURS

PUCIOASA, MON AMOUR… POUR TOUJOURS

Cele trei zile în care au fost sărbătorite Zilele oraşului Pucioasa au adus momente pline de culoare, bucurie, dar şi un strop de nostalgie, având loc o serie manifestări prin care s-a dorit crearea unei legături între vechi şi noi, sub genericul Pucioasa, mon amour. Organizatorii –  Primăria şi Consiliul Local, alături de Centrul Cultural European Pucioasa – aui imprimat manifestărilor culturale un fermecător parfum de epocă. Au avut loc expoziţii interesante, o parada a automobileler retro, o alta a motocicletelor, dar şi un concert de muzică clasică. Nu au lipsit competiţiile sportive, atelierele pentru copii, cei mici putându-se bucura de multe alte surprize. Au întregit atmosfera concertele susţinute de trupe şi artişti care au oferit momente de neuitat.

Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa, a spus:

„Noi trebuie să înviem ceea ce am avut cândva, adică o tradiţie în domeniul balnear, pe care anii din timpul comunismului au cam şters-o. După Revoluţie, s-a încercat revitalizarea acestor activităţi din domeniul turismului, dar lucrurile au mers foarte încet. Acum, însă, ne grăbim, avem o şansă. Am fost prinşi în MasterPlanul de Turism pentru o investiţie serioasă şi avem puterea să sperăm că vom face cu adevărat din Pucioasa o staţiune modernă, în următorii zece ani”.

About The Author

Number of Entries : 1059

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.