//
SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU- ANALIZĂ PE MARGINEA OUG 114 Reviewed by Momizat on . Senatorul Adrian Ţuţuianu a abordat într-o conferinţă de presă tema mult-discutatei OUG 114/2018, menţionând principalele puncte slabe ale Ordonanţei: ”În primu Senatorul Adrian Ţuţuianu a abordat într-o conferinţă de presă tema mult-discutatei OUG 114/2018, menţionând principalele puncte slabe ale Ordonanţei: ”În primu Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU- ANALIZĂ PE MARGINEA OUG 114

SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU- ANALIZĂ PE MARGINEA OUG 114

SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU- ANALIZĂ PE MARGINEA OUG 114

Senatorul Adrian Ţuţuianu a abordat într-o conferinţă de presă tema mult-discutatei OUG 114/2018, menţionând principalele puncte slabe ale Ordonanţei:

”În primul rând, legiferarea prin această ordonanţă este un talmeş-balmeş pe diverse domenii de activitate, diverse categorii de relaţii sociale, care nu au nicio legătură unele cu altele. Se înfiinţează Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, se aprobă Programul de finanţare a investiţiilor pentru modernizarea şi dezvoltarea staţiunilor balneare, se aprobă construcţia sau amenajarea, dotarea de grădiniţe cu profil sportiv, se discută şi de pensii, se discută şi de salarizarea funcţionarilor publici, de evaluarea performanţelor funcţionarilor publici, de Institutul de Drept şi Ştiinţe Administrative, de taxe pe jocuri de noroc, de taxe pe energie, pe sistemul bancar, de sistemul de gaze s.a.m.d.

Un asemenea sistem de legiferare este de neadmis într-o ţară civilizată. Nu-i prima dată când, în România, într-o ordonanţă de urgenţă se amenstecă domenii atât de diferite, încât te întrebi dacă mai era ceva important de legiferat printr-un singur act normativ. Într-o ţară cu legislaţie normală, aceste lucruri se cuantifică şi se reglementează distinct”, a precizat senatorul Adrian Ţuţuianu.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.