//
SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU (PRO ROMÂNIA), ÎN ZIUA VOTULUI: „ASTĂZI VA FI ÎNCEPUTUL UNUI PROCES DE RESETARE A VIEŢII POLITICE DIN ROMÂNIA” Reviewed by Momizat on . Senatorul PRO România Adrian Ţuţuianu a votat astăzi, la secţia de votare de la Liceul nr 2 Voievodul Mircea din Târgovişte. După exprimarea opţiunii, parlament Senatorul PRO România Adrian Ţuţuianu a votat astăzi, la secţia de votare de la Liceul nr 2 Voievodul Mircea din Târgovişte. După exprimarea opţiunii, parlament Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU (PRO ROMÂNIA), ÎN ZIUA VOTULUI: „ASTĂZI VA FI ÎNCEPUTUL UNUI PROCES DE RESETARE A VIEŢII POLITICE DIN ROMÂNIA”

SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU (PRO ROMÂNIA), ÎN ZIUA VOTULUI: „ASTĂZI VA FI ÎNCEPUTUL UNUI PROCES DE RESETARE A VIEŢII POLITICE DIN ROMÂNIA”

SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU (PRO ROMÂNIA), ÎN ZIUA VOTULUI: „ASTĂZI VA FI ÎNCEPUTUL UNUI PROCES DE RESETARE A VIEŢII POLITICE DIN ROMÂNIA”

Senatorul PRO România Adrian Ţuţuianu a votat astăzi, la secţia de votare de la Liceul nr 2 Voievodul Mircea din Târgovişte. După exprimarea opţiunii, parlamentarul a declarat: „Am votat pentru o Românie care să fie reprezentată la Bruxelles într-un mod echilibrat de oameni care cred în proiectul european şi care vor şti să negocieze în interesul României, de la fonduri europene, până la modul în care România este reprezentată în structurile comunităţii (…) Astăzi va fi începutul unui proces de resetare a vieţii politice din România”.

Adrian Ţuţuianu, senator PRO România, a votat, atât pentru europarlamentare, dar şi-a exprimat opţiunea şi în cadrul referendumului pe teme de justiţie

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.