//
SFÂRŞIT DE SĂPTĂMÂNĂ PLIN DE PREMII PENTRU „CLUBUL VICTORIOŞILOR” Reviewed by Momizat on .    Nu mai puțin de nouă trofee şi un premiu "Smiley Day" au cucerit componenții "Clubului Victorioşilor" aflați la două importante festivaluri. De altfel, aceşt    Nu mai puțin de nouă trofee şi un premiu "Smiley Day" au cucerit componenții "Clubului Victorioşilor" aflați la două importante festivaluri. De altfel, aceşt Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » SFÂRŞIT DE SĂPTĂMÂNĂ PLIN DE PREMII PENTRU „CLUBUL VICTORIOŞILOR”

SFÂRŞIT DE SĂPTĂMÂNĂ PLIN DE PREMII PENTRU „CLUBUL VICTORIOŞILOR”

SFÂRŞIT DE SĂPTĂMÂNĂ PLIN DE PREMII PENTRU „CLUBUL VICTORIOŞILOR”

   Nu mai puțin de nouă trofee şi un premiu „Smiley Day” au cucerit componenții „Clubului Victorioşilor” aflați la două importante festivaluri. De altfel, aceştia au primit şi invitaţia de a participa la un nou concurs. Enumerând premiile obţinute zilele acestea, trebuie să spunem că la Piatra Neamț a avut loc a III-a ediție a Festivalului „Ziua Zâmbetului de Copil”, unde Alexia Gresoi  a obţinut trofee „Smiley Day” la muzică uşoară şi populară, Alex Garzia – trofeu de categorie la muzică populară şi premiu „Smiley Day” la muzică uşoară şi Elena Molea – trofeu de categorie la muzică populară. Primii doi au primit şi invitații de participare la festivalul „Euro Pop Music Vision”, care se va desfăşura la Bucureşti la finele lunii noiembrie.

   La Bucureşti, la Teatrul de Artă, a avut loc ediția a II-a a Festivalului „Global Master Fest”. „Victorioasele” Denisa Darmaz, Raluca Bălaş şi Raluca Petre au obținut binemeritate trofee, atât la muzică uşoară românească, cât şi la muzică străină şi populară.
   O altă componentă a „Clubului Victorioşilor”, Roxana Clopotaru, a prezentat, alături de Victor Mihalache, ediția a III-a a Festivalului Național „Ion Dolănescu”, la Perşinari şi Târgovişte. A fost remarcată şi apreciată, iar maestrul Nicolae Botgros i-a adresat invitația să prezinte un mare concert la Chişinău. Şi Alex Garzia a avut bucuria să evolueze în spectacolul de la Perşinari.
   Conducătorii „Clubului Victorioşilor”, Viorica şi Victor Mihalache, au primit diplome.
poza-viorica-mihalacheroxana-clopotaru

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.