//
STAȚIA DE EPURARE DE LA FIENI A FOST INAUGURATĂ Reviewed by Momizat on . Ziua de astăzi a fost punctul de pornire a testelor tehnologice de punere în funcțiune a instalațiilor Stației de Epurare Fieni. Aceasta reprezintă unul dintre Ziua de astăzi a fost punctul de pornire a testelor tehnologice de punere în funcțiune a instalațiilor Stației de Epurare Fieni. Aceasta reprezintă unul dintre Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » STAȚIA DE EPURARE DE LA FIENI A FOST INAUGURATĂ

STAȚIA DE EPURARE DE LA FIENI A FOST INAUGURATĂ

STAȚIA DE EPURARE DE LA FIENI A FOST INAUGURATĂ

Ziua de astăzi a fost punctul de pornire a testelor tehnologice de punere în funcțiune a instalațiilor Stației de Epurare Fieni. Aceasta reprezintă unul dintre obiectiele proiectului „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dâmbovița”, cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul de Coeziune prin POS Mediu.  Contractul cu titlul „Lucrări la sursele de apă și stațiile de epurare Pucioasa și Fieni” are o valoare totală de 58.496.803,34 lei, fără TVA.

La inaugurarea Stației de Epurare Fieni au participat președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu, administratorul public al județului Dâmbovița – Alexandru Oprea, directorul Companiei de Apă Târgoviște – Mircea Constantin, alătuiri de alți reprezentanți ai conducerii Companiei de Apă și ai constructorilor. Beneficiarul direct al obiectivului, adică orașul Fieni, nu a fost reprezentat însă la inaugurare de primarul Adriean Budoiu.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a arăta că în ultimul timp a fost accentuat ritmul în care s-au derulat lucrările pe acest program, precizând

„Mi-aduc aminte foarte bine cum am preluat POS I Mediu și în ce stadiu eram în luna mai 2013. Și putem face o comparație astăzi: POS I Mediu este implementat în proporție de 75-80%sub aspectul stadiului fizic al lucrărilor, decontările sunt ceva mai mici. Putem spune că 3 contracte sunt închise din cele 10, mai sunt lucruri de reglaj final, ca să spun așa. Iar astăzi punem în funcțiune, în parte, unul din cele 3 obiective din contractul de lucrări nr. 6. Deci, este foarte important că am reușit să recuperăm întârzierile”. 

Adrian Țuțuianu a anunțat că tot anul acesta vor fi puse în funcțiune stațiile de epurare de la Pucioasa și Titu.

statie-epurare-fieni-13: statie-epurare-fieni-7

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.