//
UN STROP DE CULOARE… Reviewed by Momizat on . Copiii din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Floare de Colţ” Târgovişte și adulții cu dizabilități de la Centrul de Servicii Comunitare „Sfântul Andrei” G Copiii din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Floare de Colţ” Târgovişte și adulții cu dizabilități de la Centrul de Servicii Comunitare „Sfântul Andrei” G Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » UN STROP DE CULOARE…

UN STROP DE CULOARE…

UN STROP DE CULOARE…

Copiii din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Floare de Colţ” Târgovişte și adulții cu dizabilități de la Centrul de Servicii Comunitare „Sfântul Andrei” Gura Ocniței și Centrul de Servicii Comunitare „Floarea Speranței” Pucioasa, desfășoară periodic activități pentru deprinderi de viață independentă și de recreere, în cadrul atelierelor existente în fiecare centru. În această perioadă, aceştia au confecționat mărțișoare, felicitări și materiale decorative, cu ajutorul salariaților din centrele respective.

O parte din obiectele confecționate de către ei sunt expuse, pentru a fi valorificate, în cadrul Târgului de cadouri și mărțișoare care se află în Piața Tricolorului din Târgoviște.

 

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.