//
VIDEOCLIP LANSAT DE ȘTEFANIA RAREȘ ȘI „CLUBUL VICTORIOȘILOR”, CHIAR DE ZIUA NAȚIONALĂ Reviewed by Momizat on . De Ziua României, o melodie și un videoclip de mare emoție vor porni din Târgoviște către întreaga lume. Este vorba despre Colindul ”Bunica și nepoții”, o pledo De Ziua României, o melodie și un videoclip de mare emoție vor porni din Târgoviște către întreaga lume. Este vorba despre Colindul ”Bunica și nepoții”, o pledo Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » VIDEOCLIP LANSAT DE ȘTEFANIA RAREȘ ȘI „CLUBUL VICTORIOȘILOR”, CHIAR DE ZIUA NAȚIONALĂ

VIDEOCLIP LANSAT DE ȘTEFANIA RAREȘ ȘI „CLUBUL VICTORIOȘILOR”, CHIAR DE ZIUA NAȚIONALĂ

VIDEOCLIP LANSAT DE ȘTEFANIA RAREȘ ȘI „CLUBUL VICTORIOȘILOR”, CHIAR DE ZIUA NAȚIONALĂ
De Ziua României, o melodie și un videoclip de mare emoție vor porni din Târgoviște către întreaga lume. Este vorba despre Colindul ”Bunica și nepoții”, o pledoarie pentru românism și pentru întoarcerea acasă.
Legat de acest eveniment, Victor Mihalache, coordonatorul grupului „Clubul Victorioșilor”, precizează: ” Luni, 1 Decembrie, de Ziua României, componenții ”Clubului Victorioșilor” lansează videoclipul unei melodii-eveniment: ”Bunica și nepoții”. Cântat de Stefania Rareș, îndrăgita solistă de muzică populară și de romanțe, și de copiii și adolescenții de la ”Clubul Victorioșilor”, acest colind prezintă o situație foarte des întâlnită în țara noastră în ultima perioadă: bunicii rămași singuri acasă după ce copiii și nepoții au plecat în străinătate, la muncă. Melodia, compusă și orchestrată de Radu Mihalache, pe versurile lui Victor Mihalache, este o adevărată pledoarie pentru românism și pentru întoarcerea acasă și la valorile fundamentale ale poporului nostru. Viorica Mihalache s-a ocupat de pregătirea copiilor, Emil Pavel a fost director de imagine, Liviu Negoescu este cel care a realizat montajul, iar Victor Mihalache semnează regia videoclipului. Filmările au fost efectuate, prin bunăvoința conducerii Complexului Muzeal Național ”Curtea Domnească” din Târgoviște, la căsuța țărănească din incinta Casei-atelier ”Vasile Blendea”. Videoclipul va fi difuzat de multe televiziuni locale, regionale și naționale din întreaga țară, iar melodia va fi preluată de posturi de radio din țară și de peste hotare”.
Colind 3 Colind 5prima poza Colind 2
 

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.