//
VREMEA REA A LĂSAT CĂTEVA ŞCOLI FĂRĂ CURENT ELECTRIC Reviewed by Momizat on . Prima ninsoare a creat probleme în Dâmboviţa. În mai multe localităţi din judeţ s-au înregistrat avarii la instalaţiile electrice, firele cedând din cauza vântu Prima ninsoare a creat probleme în Dâmboviţa. În mai multe localităţi din judeţ s-au înregistrat avarii la instalaţiile electrice, firele cedând din cauza vântu Rating: 0
You Are Here: Home » Educatie » VREMEA REA A LĂSAT CĂTEVA ŞCOLI FĂRĂ CURENT ELECTRIC

VREMEA REA A LĂSAT CĂTEVA ŞCOLI FĂRĂ CURENT ELECTRIC

VREMEA REA A LĂSAT CĂTEVA ŞCOLI FĂRĂ CURENT ELECTRIC

Prima ninsoare a creat probleme în Dâmboviţa. În mai multe localităţi din judeţ s-au înregistrat avarii la instalaţiile electrice, firele cedând din cauza vântului sau sub greutatea zăpezii. Întreruperea energiei electrice a dus la suspendarea cursurilor în patru şcoli dâmboviţene, fiind afectate mai ales seriile de elevi care învată dupa-amiaza. Cum nici sursele de încălzire nu mai poată fi utilizate în această situaţie, frigul din clase a „scurtat” astăzi programul elevilor de la Şcoala Vasile Voiculescu, din comuna Bezdead, cursurile fiind ţinute până la ora 11.30. Astfel de probleme s-au ivit şi la şcoala din comuna Niculeşti, satul Ciocănari, unde învaţă 135 de elevi.

Şi ieri s-au înregistrat astfel de situaţii la şcoala din Pietrari, unde ultimele două ore de curs au fost comprimate, dar şi în comuna Iedera, în cele două localităţi problemele fiind rezolvate de echipelede intervenţie trimise în teren de Electrica.

Potrivit inspectorului şcolar general adjunct Ovidiu Băsceanu, „acolo unde cursurile au fost suspendate, în consiliile profesorale s-a stabilit modalitatea de recuperare a orelor”. 

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.