//
10-14 SEPTEMBRIE, TÂRGUL TOAMNEI, LA TITU Reviewed by Momizat on . Ca în fiecare an, la mijlocul lunii septembrie, comercianţii şi cumpărătorii din zona de sud a judeţului (şi nu numai), şi-au dat întâlnire la Titu, cu ocazia T Ca în fiecare an, la mijlocul lunii septembrie, comercianţii şi cumpărătorii din zona de sud a judeţului (şi nu numai), şi-au dat întâlnire la Titu, cu ocazia T Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » 10-14 SEPTEMBRIE, TÂRGUL TOAMNEI, LA TITU

10-14 SEPTEMBRIE, TÂRGUL TOAMNEI, LA TITU

10-14 SEPTEMBRIE, TÂRGUL TOAMNEI, LA TITU

Ca în fiecare an, la mijlocul lunii septembrie, comercianţii şi cumpărătorii din zona de sud a judeţului (şi nu numai), şi-au dat întâlnire la Titu, cu ocazia Târgului Toamnei, manifestare care se poate lăuda cu o ”vârstă” impresionantă, de peste 160 de ani. Agricultorii şi meşteşugarii şi-au îmbiat şi în această toamnă clienţii cu marfă pentru toate gusturile şi cu preţuri pentru toate buzunarele. Aşa se face că cei care au vrut să-şi aprovizioneze cămara pentru iarnă, ori să achiziţioneze obiecte de îmbrăcăminte sau de uz casnic, au avut de unde alege, oferta fiind bogată şi de această dată.

Târgul Toamnei de la Titu a fost vizitat şi de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, însoţit de oficialităţi locale şi judeţene, dar şi de alţi colegi de partid.

foto titu 6

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.