//
16 SEPTEMBRIE, LA PUCIOASA: CONCERT EXTRAORDINAR, CU VIOARA LUI GEORGE ENESCU Reviewed by Momizat on . Povestea viorii Guarneri del Gesu, un instrument  pe care a cântat însuşi George Enescu, va fi spusă, prin cuvinte şi prin acorduri muzicale, diseară şi la Puci Povestea viorii Guarneri del Gesu, un instrument  pe care a cântat însuşi George Enescu, va fi spusă, prin cuvinte şi prin acorduri muzicale, diseară şi la Puci Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » 16 SEPTEMBRIE, LA PUCIOASA: CONCERT EXTRAORDINAR, CU VIOARA LUI GEORGE ENESCU

16 SEPTEMBRIE, LA PUCIOASA: CONCERT EXTRAORDINAR, CU VIOARA LUI GEORGE ENESCU

16 SEPTEMBRIE, LA PUCIOASA: CONCERT EXTRAORDINAR, CU VIOARA LUI GEORGE ENESCU

Povestea viorii Guarneri del Gesu, un instrument  pe care a cântat însuşi George Enescu, va fi spusă, prin cuvinte şi prin acorduri muzicale, diseară şi la Pucioasa. În perioada 12-19 septembrie 2017 violonistul Gabriel Croitoru şi pianistul Horia Mihail merg în localităţi mai mari sau mai mici din ţară, ca să aducă muzica de calitate mai aproape de oameni. Evenimentul se înscrie într-un proiect organizat de Centrul Cultural Media al Radio România.

Publicul este aşteptat la Centrul Cultural European din Pucioasa, începând cu ora 19.00, la un concert de excepţie. După acest popas, drumul viorii va continua. După călătoria muzicală care a cuprins până acum Alba Iulia şi Deva, vor avea loc concerte la Tulcea, în 17 septembrie, şi la Slatina, în data de 19 septembrie.

De altfel, vioara lui Enescu este pentru a doua oară  în Dâmboviţa. În urmă cu un an, Daniel Croitoru încânta publicul din Aninoasa cu acest instrument muzical care are o istorie aparte.

 

Preţul unui bilet este de 15 lei.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.