//
23 FEBRUARIE – 9 MARTIE, EXPOZIȚIE DE ARTĂ MORENARĂ Reviewed by Momizat on . În perioada 23 februarie - 9 martie, cei care vor să evadeze, măcar pentru câteva minute din agitația cotidiană, au posibilitatea să găsească un colț de liniște În perioada 23 februarie - 9 martie, cei care vor să evadeze, măcar pentru câteva minute din agitația cotidiană, au posibilitatea să găsească un colț de liniște Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » 23 FEBRUARIE – 9 MARTIE, EXPOZIȚIE DE ARTĂ MORENARĂ

23 FEBRUARIE – 9 MARTIE, EXPOZIȚIE DE ARTĂ MORENARĂ

23 FEBRUARIE – 9 MARTIE, EXPOZIȚIE DE ARTĂ MORENARĂ

În perioada 23 februarie – 9 martie, cei care vor să evadeze, măcar pentru câteva minute din agitația cotidiană, au posibilitatea să găsească un colț de liniște și culoare la Școala Nr 3 din Moreni, care găzduiește o expoziție de artă plastică. Iubitorii genului pot admira tablouri, sculpturi, icoane, dar și podoabe, toate lucrările fiind realizate de artiști morenari. Locul ales pentru expoziția aflată la cea de-a doua ediție este unul neconvențional, dar artiștii speră ca astfel lucrările lor să fie văzute de cât mai mulți elevi.

Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Moreni, Uniunea Artiștilor Plastici – Sucursala Moreni, Asociația Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România și Școala nr 3 din municipiu.

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.