//
24-25 NOIEMBRIE: NORDUL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA, AVERTIZARE COD GALBEN DE NINSOARE Reviewed by Momizat on . Comunicat de presă Atenționare Meteorologică – Cod Galben, 24-25 noiembrie 2015                   Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o Comunicat de presă Atenționare Meteorologică – Cod Galben, 24-25 noiembrie 2015                   Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » 24-25 NOIEMBRIE: NORDUL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA, AVERTIZARE COD GALBEN DE NINSOARE

24-25 NOIEMBRIE: NORDUL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA, AVERTIZARE COD GALBEN DE NINSOARE

24-25 NOIEMBRIE: NORDUL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA, AVERTIZARE COD GALBEN DE NINSOARE

Comunicat de presă

Atenționare Meteorologică – Cod Galben, 24-25 noiembrie 2015                  

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o atenționare meteorologică Cod Galben, valabilă și pentru nordul județului Dâmbovița, astfel:

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ

COD GALBEN

Intervalul: 24 noiembrie, ora 16.00 – 25 noiembrie, ora 14.00

Fenomene vizate:  ninsori, strat consistent de zăpadă

În intervalul menţionat, temporar va ninge în zona de munte, iar în Carpaţii Meridionali şi în cea mai mare parte a Carpaţilor Orientali se va depune strat de zăpadă, local mai consistent. Treptat, vor predomina ninsorile şi în estul şi sudul Transilvaniei, precum şi în Subcarpaţii Moldovei.

Notă: Trecător şi izolat, precipitaţii mixte vor fi şi în zonele deluroase din restul teritoriului. În sudul şi sud-estul ţării se vor cumula cantităţi de apă ce pot atinge pe arii restrânse 15…20 l/mp. Precipitaţii, local mai abundente, se vor semnala şi pe parcursul zilelor următoare.

Președintele Comitetului județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița,  jr. Ioan Marinescu a solicitat comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă din zona vizată, monitorizarea cu atenţie a evoluţiei fenomenelor meteorologice, pentru a se putea interveni în timp util în cazul apariţiei unor evenimente deosebite.

S-a intervenit astăzi pe drumurile naționale și județene pentru înlăturarea zăpezii, astfel:

  • SDN Dâmbovița : 1 utilaj – unimog pe DN 71
  • SC LDP Dâmbovița : 3 utilaje – 2 cu lamă și Rsp și 1 buldoexcavator pe DJ 714 și DJ 713 A.

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.