//
DEPUTATUL PNL CEZAR PREDA, DESPRE PREMIERUL TUDOSE: NU E UŞOR DE PĂCĂLIT Reviewed by Momizat on . Deputatul PNL Cezar Preda a vorbit, într-o recentă conferinţă de presă, mult-discutatul subiect al schimbării premierului, dar l-a abordat într-o manieră diferi Deputatul PNL Cezar Preda a vorbit, într-o recentă conferinţă de presă, mult-discutatul subiect al schimbării premierului, dar l-a abordat într-o manieră diferi Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTATUL PNL CEZAR PREDA, DESPRE PREMIERUL TUDOSE: NU E UŞOR DE PĂCĂLIT

DEPUTATUL PNL CEZAR PREDA, DESPRE PREMIERUL TUDOSE: NU E UŞOR DE PĂCĂLIT

DEPUTATUL PNL CEZAR PREDA, DESPRE PREMIERUL TUDOSE: NU E UŞOR DE PĂCĂLIT

Deputatul PNL Cezar Preda a vorbit, într-o recentă conferinţă de presă, mult-discutatul subiect al schimbării premierului, dar l-a abordat într-o manieră diferită de cea a colegilor săi din partid. Parlamentarul liberal l-a descris în termeni pozitivi pe social democratul Mihai Tudose, menţionând că îl cunoaşte bine:

 

Toată lumea s-a grăbit să arunce în noul Prim Ministru. Nu știu câți îl cunosc cum îl cunosc eu. Am lucrat 10 ani cu el la Consiliul Europei. În primul rând, eu vă spun că nu bea, ca să fie clară treaba. Sau bea un pahar de vin. Doi la mână, nu e ușor de păcălit, nu e prost, e maestru de șah, este un om cu care trebuie să fii foarte atent. Că pare el așa, venit din Brăila… Din Brăila sunt oameni șmecheri, să știți, nu e joacă. Dar nu e de păcălit și nici de compromis. Eu nu-l văd pe Tudose să se compromită.

Am înțeles că „trebuie să dăm în ei”. Mă, dar pe ce să dau? (…) În momentul în care orice problemă este într-un derapaj față de ceea ce au promis, eu, ca parlamentar al PNL, am s-o sancționez imediat. Dar eu n-am să atac niciodată în orb, numai de dragul de a da în cineva care nici n-a început treaba.

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.