//
SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU (PRO ROMÂNIA), TEME PRIVITOARE LA ÎNZESTRAREA ARMATEI ROMÂNE Reviewed by Momizat on . Senatorul Pro România Adrian Ţuţuianu, fost ministru al Apărării, a lansat, pe pagina sa de Facebook o serie de teme nevralgice, privitoare la înzestrarea Armat Senatorul Pro România Adrian Ţuţuianu, fost ministru al Apărării, a lansat, pe pagina sa de Facebook o serie de teme nevralgice, privitoare la înzestrarea Armat Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU (PRO ROMÂNIA), TEME PRIVITOARE LA ÎNZESTRAREA ARMATEI ROMÂNE

SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU (PRO ROMÂNIA), TEME PRIVITOARE LA ÎNZESTRAREA ARMATEI ROMÂNE

SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU (PRO ROMÂNIA), TEME PRIVITOARE LA ÎNZESTRAREA ARMATEI ROMÂNE

Senatorul Pro România Adrian Ţuţuianu, fost ministru al Apărării, a lansat, pe pagina sa de Facebook o serie de teme nevralgice, privitoare la înzestrarea Armatei Române. Senatorul Adrian Ţuţuianu a notat:

„ (…) Un semn de întrebare către toată clasa politică (incluzându-mă și pe mine) – dacă am făcut tot ce trebuia să facem pentru Armata Română, dacă ne-am ținut de cuvânt în ceea ce am promis că facem?!

‼️ Armata Română are transportoare blindate? Nu, pentru că cei direct răspunzători nu au înțeles să rezolve acest lucru, cu consecințe și asupra dotării și participării noastre în teatrele de operații, dar și cu urmări în privința dezvoltării industriei de apărare (vezi județul Dâmbovița)

‼️ Armata Română nu are, astăzi, camioane de luptă.

‼️ Armata Română nu are, astăzi, corvetele necesare pentru a-și îndeplini misiunile în Marea Neagră, ca pol de stabilitate pe flancul estic al NATO.

‼️ Armata Română nu a primit avioanele de luptă și elicopterele necesare.

‼️ Armata Română nu are nici astăzi o pușcă de asalt la standarde NATO.

‼️ Nu s-a reușit îmbunătățirea condițiilor de muncă și de viață ale militarilor.

Cred că dacă judecăm la bilanț, trebuie să nu mai evităm aceste subiecte, să nu ne mai ferim de ele sau să le ferim de abordări publice. Asumate și rezolvate, asta trebuie să facem!”

(sursa foto: Facebook Adrian Ţuţuianu)

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.