//
PRO ROMÂNIA DÂMBOVIŢA ÎŞI PREZINTĂ CANDIDAŢII PENTRU PRIMĂRII Reviewed by Momizat on . Pro România Dâmboviţa îşi prezintă candidații pentru primăriile din județ, fiind propuşi pentru funcţia de primar, din partea partidului, atât oameni noi în pol Pro România Dâmboviţa îşi prezintă candidații pentru primăriile din județ, fiind propuşi pentru funcţia de primar, din partea partidului, atât oameni noi în pol Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PRO ROMÂNIA DÂMBOVIŢA ÎŞI PREZINTĂ CANDIDAŢII PENTRU PRIMĂRII

PRO ROMÂNIA DÂMBOVIŢA ÎŞI PREZINTĂ CANDIDAŢII PENTRU PRIMĂRII

PRO ROMÂNIA DÂMBOVIŢA ÎŞI PREZINTĂ CANDIDAŢII PENTRU PRIMĂRII

Pro România Dâmboviţa îşi prezintă candidații pentru primăriile din județ, fiind propuşi pentru funcţia de primar, din partea partidului, atât oameni noi în politică, dar și persoane cu experiență în administrație.

Senatorul Pro România, Adrian Ţuţuianu, a spus: ”Pro România este un partid cu identitate proprie. Vom avea liste de candidați pentru primari, consilieri județeni și consilieri locali în toate unitățile administrativ teritoriale. Pro România nu este un partid agățat de nimeni și va face un rezultat excelent. Criteriile noastre de performanță le-am transmis tuturor și au fost toți de acord să câștigăm Consiliul Județean Dâmbovița, zece consilieri județeni, 25 de primari, 25 de viceprimari și patru consilieri în medie pe fiecare unitate administrativ teritorială”, a declarat senatorul Adrian Țuțuianu, liderul Pro România Dâmbovița.

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.