//
OANA VLĂDUCĂ, DEPUTAT PRO ROMÂNIA – „CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT ESTE O ADEVĂRATĂ CATASTROFĂ” Reviewed by Momizat on . Deputatul Pro România, Oana Vlăducă, a abordat situaţia în care se află domeniul educaţiei, cu câteva zile înainte de începerea anului şcolar, parlamentarul con Deputatul Pro România, Oana Vlăducă, a abordat situaţia în care se află domeniul educaţiei, cu câteva zile înainte de începerea anului şcolar, parlamentarul con Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » OANA VLĂDUCĂ, DEPUTAT PRO ROMÂNIA – „CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT ESTE O ADEVĂRATĂ CATASTROFĂ”

OANA VLĂDUCĂ, DEPUTAT PRO ROMÂNIA – „CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT ESTE O ADEVĂRATĂ CATASTROFĂ”

OANA VLĂDUCĂ, DEPUTAT PRO ROMÂNIA – „CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT ESTE O ADEVĂRATĂ CATASTROFĂ”

Deputatul Pro România, Oana Vlăducă, a abordat situaţia în care se află domeniul educaţiei, cu câteva zile înainte de începerea anului şcolar, parlamentarul considerând că ceea ce se întâmplă astăzi în sistemul de învățământ este o adevărată catastrofă, „o nenorocire provocată de un guvern care se gândește doar la alegeri și atât.

„Mai e o săptămână până la redeschiderea școlilor și situația pare critică din perspectiva imposibilității asigurării condițiilor minime de siguranță (1), respectiv (2) impunerii de către minister a unor măsuri absolut aberante.

O spun fără să greșesc: guvernul a procedat absolut iresponsabil pe acest subiect și, din păcate, într-o criză de acest fel, când ere nevoie de un ministru al Educației echilibrat, competent, de bună-credință, noi avem o CATASTROFĂ.

E pandemie în țară din luna martie. Știți când au dat ordinul comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății privind aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților de învățământ? Pe 31 august. Și l-au publicat pe 1 septembrie. Citiți-l ca să înțelegeți că e imposibil să pui in aplicare acele norme într-un timp atât de scurt:

Adică să ai situația asta de mai bine de 6 luni de zile și să vii cu 2 săptămâni înainte să impui primăriilor și școlilor niște condiții pe care nu le pot îndeplini, asta e NENOROCIRE. O nenorocire provocată de un guvern nenorocit, care se gândește doar la alegeri și atât”, a declarat deputatul Pro România, Oana Vlăducă.

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.