//
6-8 NOIEMBRIE – ZILELE CULTURII ÎN ANINOASA Reviewed by Momizat on .   Comunicat de presă: Ca în fiecare an, în preajma sărbătorii Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, Aninoasa îmbracă straie de sărbătoare. Ajuns la cea de   Comunicat de presă: Ca în fiecare an, în preajma sărbătorii Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, Aninoasa îmbracă straie de sărbătoare. Ajuns la cea de Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » 6-8 NOIEMBRIE – ZILELE CULTURII ÎN ANINOASA

6-8 NOIEMBRIE – ZILELE CULTURII ÎN ANINOASA

6-8 NOIEMBRIE – ZILELE CULTURII ÎN ANINOASA

 

Comunicat de presă:

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorii Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, Aninoasa îmbracă straie de sărbătoare. Ajuns la cea de-a XIII-a ediţie, evenimentul dedicat Zilelor Culturii în Aninoasa  propune anul acesta o suită de manifestări desfăşurate în zilele de 6, 7 şi 8 noiembrie 2015, care vor întări faptul că la Aninoasa cultura este la ea acasă.

Programul va fi unul complex, din care vor face parte: „Primăria populară” – şedinţă festivă a Consiliului Local şi colectivului Primăriei Aninoasa, „Aninoasa turistică” – 1 an de funcţionare a Centrului Turistic local, Seara de poezie de la biblioteca comunală „Constantin Manolescu”, „Aninoasa, dincolo de cuvinte” –expoziţie de fotografie şi pictură, „Fii ECO-Aninoşean” – concurs de reciclare, „Hora de la Aninoasa” – spectacol-concurs de cântece şi dansuri populare, „Tinereţe, sănătate şi frumuseţe prin sport” – campionat de handbal fete, Teatru Forum şi rulări de filme pentru copii şi adolescenţi, Spectacolul Extraordinar „Comori de cântec muntenesc” – participă artişti de seamă ai judeţului Dâmboviţa şi nu numai, solişti de muzică populară acompaniaţi de „Taraful Fetelor” – dirijor Andreiţă Miron, dar şi muzică uşoarăşi multe alte surprize.

Iniţiator şi realizator al întregului eveniment este Constantin Maricescu, primarul comunei Aninoasa.

Astfel, prin prezenţa dumneavoastră, sunteţi invitaţi să aduceţi noroc complexului de manifestări cu numărul XIII al Zilelor Culturii în Aninoasa, ediţia 2015.

Vă aşteptăm!

 

Primarul comunei Aninoasa, Dâmbovița

Constantin Maricescu

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.