//
PARADA BABEL – EXPLOZIE DE CULOARE ȘI BUCURIE Reviewed by Momizat on . Străzile Târgoviștei au fost cucerite de ritm, culoare și bucurie! Explozia de energie s-a datorat Festivalului Artelor Spectacolului Babel, care a adus în stra Străzile Târgoviștei au fost cucerite de ritm, culoare și bucurie! Explozia de energie s-a datorat Festivalului Artelor Spectacolului Babel, care a adus în stra Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » PARADA BABEL – EXPLOZIE DE CULOARE ȘI BUCURIE

PARADA BABEL – EXPLOZIE DE CULOARE ȘI BUCURIE

PARADA BABEL – EXPLOZIE DE CULOARE ȘI BUCURIE

Străzile Târgoviștei au fost cucerite de ritm, culoare și bucurie! Explozia de energie s-a datorat Festivalului Artelor Spectacolului Babel, care a adus în stradă unul dintre cele mai așteptate momente: parada artiștilor participanți.

Așa se face că seara de 10 iunie a Festivalului Artelor Spectacolului- Babel 2022 s-a încheiat cu mult entuziasm, printr-o paradă  care a pornit din Parcul Chindia și a ajuns la Teatrul Tony Bulandra, a străbătut Calea Domnească, Bulevardul Mircea cel Bătrân și Bulevardul Carol I. Atmosfera de sărbătoare a fost completată cu artificii, muzică și dans, care i-a încântat pe târgoviștenii veniți să-i salute cu căldură și prietenie pe artiștii sosiți la Târgoviște din peste 19 țări.

Reprezentanții fiecărei țări au purtat costume specifice zonelor de unde provin, parada artiștilor reprezentând o bucurie absolută pentru iubitorii de teatru și artă scenică. Teatrul Tony Bulandra, municipiul Târgoviște, va fi până pe 19 iunie va fi capitala artelor spectacolului internațional.

Iată programul zilelor următoare Babel:

SÂMBĂTĂ, 11 iunie

11:00 Foaier TTB, Întâlnirile Babel (actori, presă, invitați; deschise publicului)

14:00 Sala Studio a TTBWorkshop de body percussion & beat-boxingJordi L. Vidal Company, Belgia; 3h

17:00 și 19:30 Cinematograf IndependențaThe Third Reich, regia: Romeo Castellucci, Societas Raffaelo Sanzio, Cesena, Italia; 50 min.

18:00 Foaier TTB, Vernisaj al Salonului de Artă Babel cu artist plastic – pictor Carmen Olteanu șiartist plastic – maestru sticlar Ion Tămâian

19:00 Sala Mare a TTBEvita – Tango, un spectacol de Mc Ranin, Teatrul Tony Bulandra Târgoviște, România; 2h (fără pauză)

20:30 Cinematograf IndependențaTheatron (un documentar despre Romeo Castellucci), regia: Giulio Boato; 55 min.

22:00 Piața Mihai ViteazulBarbarossa Samba Group, România; 45 min.

DUMINICĂ, 12 iunie

11:00 Foaier TTB, Întâlnirile Babel (actori, presă, invitați; deschise publicului)

16:00 Foaier TTB, Florica Ichim și istoria unui proiect cultural unic – revista Teatrul azi, comemorare și lansare de carte susținute de Ioana Anghel și Irina Zlotea

18:00 Sala Studio a TTB, Beckett, Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca;

19:00 Cinematograf Independența, Lumea e bine făcută – Partea a 2-a Europa,regia: Tudor Chirilă, film documentar de lung-metraj;

20:00 Sala Mare a TTB, San Chak: Life and Love story of Sin Chae HO,regia: Sunduck Han, Professional Theatre Company „Sae Buyk”,Coreea de Sud; 1h 30 min.

20:00 Curtea DomneascăOoups!, mișcarea scenică: Jordi L. Vidal, Jordi L. Vidal Company, Belgia; 55 min.

21:30 Piața Mihai ViteazulIncomica, Eccentrici Dadarò, Italia; 50 min.

About The Author

Number of Entries : 1492

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.