//
VESTE MARE PENTRU TOȚI: MOȘ CRĂCIUN A SOSIT LA TÂRGOVIȘTE CU O MAȘINĂ DE EPOCĂ Reviewed by Momizat on . Moș Crăciun a sosit în această seară în Târgoviște și are sacul plin cu pentru toții copiii municipiului. Alaiul Moșului a străbătut municipiul, mergând, cu o f Moș Crăciun a sosit în această seară în Târgoviște și are sacul plin cu pentru toții copiii municipiului. Alaiul Moșului a străbătut municipiul, mergând, cu o f Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » VESTE MARE PENTRU TOȚI: MOȘ CRĂCIUN A SOSIT LA TÂRGOVIȘTE CU O MAȘINĂ DE EPOCĂ

VESTE MARE PENTRU TOȚI: MOȘ CRĂCIUN A SOSIT LA TÂRGOVIȘTE CU O MAȘINĂ DE EPOCĂ

VESTE MARE PENTRU TOȚI: MOȘ CRĂCIUN A SOSIT LA TÂRGOVIȘTE CU O MAȘINĂ DE EPOCĂ

Moș Crăciun a sosit în această seară în Târgoviște și are sacul plin cu pentru toții copiii municipiului. Alaiul Moșului a străbătut municipiul, mergând, cu o frumoasă mașină de epocă decapotabilă de la Teatrul „Tony Bulandra” până în Piața Tricolorului, unde timp de trei zile va împărți daruri micuților care vor veni să-i recite o poezie. Și de această dată Moș Crăciun a fost întâmpinat de sute de copii nerăbdători, însoțiși de părinți și bunici, care s-au bucurat și de parada care a adus glas de bucurie și a înveșmântat municipiul în atmosferă de sărbătoare. Moș Crăciun va împărți cadouri în zilele de15 decembrie, 16 și 17 decembrie, începând cu ora 17.30. Părinții și bunicii sunt rugați să vină mâine, dar și poimâine în Orășelul Copiilor, în zona scenei, începând cu orele 16.00, să înscrie numele celor mici pe lista întocmită de spiriduși, pentru a fi siguri că toți copiii vor primi cadouri.

De luni, 18 decembrie, Moșul își mută ”cartierul general” pentru alte câteva zile la Primăria Târgoviște, dar și la Cinematograful „Independența”, acolo unde va împărți daruri tuturor colindătorilor care vor trece pragul instituțiilor. Evenimentul „Vine-Vine Moș Crăciun” este organizat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgoviște, prin Teatrul Municipal „Tony Bulandra”.

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.