//
9 – 11 MAI, ZILELE EUROPENE LA PUCIOASA Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Primăria Pucioasa, Centrul Cultural European Pucioasa și Ambasada Suediei la București organizează în perioada 09-11 Mai 2018 ”Zilele Europen COMUNICAT DE PRESĂ Primăria Pucioasa, Centrul Cultural European Pucioasa și Ambasada Suediei la București organizează în perioada 09-11 Mai 2018 ”Zilele Europen Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » 9 – 11 MAI, ZILELE EUROPENE LA PUCIOASA

9 – 11 MAI, ZILELE EUROPENE LA PUCIOASA

9 – 11 MAI, ZILELE EUROPENE LA PUCIOASA

COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria Pucioasa, Centrul Cultural European Pucioasa și Ambasada Suediei la București organizează în perioada 09-11 Mai 2018 ”Zilele Europene la Pucioasa”.

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului ”O lună, o ambasadă – cultură, tradiții, turism” și marchează împlinirea unui an de la deschiderea oficială a Centrului Cultural European Pucioasa.

Invitați de onoare sunt reprezentanți ai Ambasadei Suediei la București: Alexander Peyre-Dutrey – Adjunct șef și Mihai Leontescu – Ofițer proiecte și comunicare.

Pe parcursul celor trei zile se vor desfășura vernisaje, recitaluri, spectacole de teatru, proiecții de filme și vizite în localitate.

Vă așteptăm alături de noi!

 

Primarul Orașului Pucioasa,

ing. Constantin Emilian ANA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.