//
A FOST CONSTITUITĂ ASOCIAȚIA HORECA DÂMBOVIȚA Reviewed by Momizat on . La sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a fost semnat Acordul de Constituire al Asociației HoReCa Dâmbovița. Asociația are drept scop: 📝 La sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a fost semnat Acordul de Constituire al Asociației HoReCa Dâmbovița. Asociația are drept scop: 📝 Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » A FOST CONSTITUITĂ ASOCIAȚIA HORECA DÂMBOVIȚA

A FOST CONSTITUITĂ ASOCIAȚIA HORECA DÂMBOVIȚA

A FOST CONSTITUITĂ ASOCIAȚIA HORECA DÂMBOVIȚA

La sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a fost semnat Acordul de Constituire al Asociației HoReCa Dâmbovița.

Asociația are drept scop:

📝Realizarea activităților privind promovarea și dezvoltarea turismului dâmbovițean;

📝Sprijinirea acțiunilor de parteneriat ale membrilor săi cu autoritățile publice locale, centrale și cu alte persoane juridice din țară și din străinătate.

📝Reprezentarea, identificarea, promovarea, susținerea și apărarea intereselor economice, profesionale, tehnice și juridice ale membrilor săi în relațiile cu autoritățile publice, cu sindicatele și cu alte persoane juridice sau fizice;

📝Susținerea brandului „Dâmbovița Turistică„ Dezvoltarea companiilor dâmbovițene atrage după sine dezvoltarea întregului județ și, în acest sens, este nevoie de un efort comun pentru susținerea și promovarea mediului de afaceri. Asociația HoReCa Dâmbovița este punctul de plecare pentru calitate în turism, pentru încredere într-o comunitate unită și pentru importanța vitală a eticii în afaceri.

În conferința de presă organizată după semnarea Actului constitutiv al Asociației HoReCa Dâmbovița, președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan, a subliniat: ”Mediul antreprenorial se zbate încă într-o incertitudine teribilă și ceea ce se întâmplă acum, la vecinii noștri, în Ucraina, cu acest conflict nedorit, agravează în plus situația generală, nu numai din HoReCa. Ce este de făcut? Părerea mea este că HoReCa Dâmbovița trebuie să înceapă și să gândească împreună oamenii cu care lucrează zi de zi și știu extrem de bine situația fiecăruia în parte și să poată să vină cu un set de proiecte spre a putea fi susținut mai departe în Parlament. Eu cred că această asociere va fi bună pentru fiecare agent economic în parte și nu numai pentru cel din domeniul ospitalității”. 

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.