//
A FOST INAUGURATĂ SALA SPORTURILOR DIN MORENI Reviewed by Momizat on . A doua ca mărime din judeţ, Sala Sporturilor din Moreni a fost inaugurată marţi, 5 aprilie, la eveniment luând parte oficialităţi judeţene, locale, reprezentanţ A doua ca mărime din judeţ, Sala Sporturilor din Moreni a fost inaugurată marţi, 5 aprilie, la eveniment luând parte oficialităţi judeţene, locale, reprezentanţ Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » A FOST INAUGURATĂ SALA SPORTURILOR DIN MORENI

A FOST INAUGURATĂ SALA SPORTURILOR DIN MORENI

A FOST INAUGURATĂ SALA SPORTURILOR DIN MORENI

A doua ca mărime din judeţ, Sala Sporturilor din Moreni a fost inaugurată marţi, 5 aprilie, la eveniment luând parte oficialităţi judeţene, locale, reprezentanţi ai ADR Sud Muntenia, dar şi mulţi morenari iubitori ai sportului.

Proiectul care a avut ca obiectiv modernizarea sălii de sport cu 300 de locuri, a Liceului Tehnologic Petrol Moreni, a fost realizat cu ajutorul fondurilor europene, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, cu o valoare totală de 4.851.745,24 lei. Valoarea eligibilă se ridică la 2.606.675,25 lei.

Startul competiţiilor sportive de aici a fost dat, în mod simbolic, printr-un meci de baschet între CS Petrol Moreni (în echipă evoluând vedete care şi-au început la Moreni activitatea sportivă) şi CS Dinamo Bucureşti.

Prezent la eveniment, alături de primarul municipiului Moreni – Constantin Dinu şi de directorul ADR Sud Muntenia – Liviu Muşat, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, i-a felicitat pe cei care au iniţiat şi implementat acest proiect, asigurându-i pe morenari de sprijinul său.

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.