//
A ÎNCEPUT SĂRBĂTOAREA ROMANȚEI, CU PARFUM DE CRIZANTEME, LA TÂRGOVIȘTE Reviewed by Momizat on . La Târgoviște a început cea de-a 55-a ediție a Festivalului de Romanțe Crizantema de Aur, așteptat de iubitorii muzicii bune. Acordurile de deschidere a primei La Târgoviște a început cea de-a 55-a ediție a Festivalului de Romanțe Crizantema de Aur, așteptat de iubitorii muzicii bune. Acordurile de deschidere a primei Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » A ÎNCEPUT SĂRBĂTOAREA ROMANȚEI, CU PARFUM DE CRIZANTEME, LA TÂRGOVIȘTE

A ÎNCEPUT SĂRBĂTOAREA ROMANȚEI, CU PARFUM DE CRIZANTEME, LA TÂRGOVIȘTE

A ÎNCEPUT SĂRBĂTOAREA ROMANȚEI, CU PARFUM DE CRIZANTEME, LA TÂRGOVIȘTE

La Târgoviște a început cea de-a 55-a ediție a Festivalului de Romanțe Crizantema de Aur, așteptat de iubitorii muzicii bune. Acordurile de deschidere a primei seri din ediția 55-a a fost susținută de orchestra „Dor românesc”, dirijată de Ștefan Cigu, Miruna Ionescu și Silviu Biriș, au prezentat prima parte a deschiderii festivalului, iar Alexandra Velniciuc și Octavian Ursulescu, cea de-a doua parte a primei seri.

Decorul romantic de la Cinematograful „Independența”, mirosul de crizanteme, împletit cu acordurile melodioase și tandre ale romanței au făcut ca prima seară a celui mai longeviv și mai iubit festival târgoviștean- „Crizantema de Aur”- să fie una perfectă, de care melomanii  cu siguranță își vor aduce multă vreme aminte.

Longevitatea și continuitate acestui festival se datorează trebuie să mulțumim organizatorilor – Primăria și Consiliul Local Municipal Târgoviște, Teatrul Tony Bulandra Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Acestora li se alătură, în calitate de colaboratori, Ministerul Culturii, Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, Uniunea Muzicienilor din Moldova, Asociația Culturală ,,Cetatea Romanței” Târgoviște. Festivalul dăinuie și datorită implicării Alinei Mavrodin Vasiliu, directorul artistic al Festivalului Crizantema de Aur și a lui Teodor Vasiliu, președintele Asociației Culturale Cetatea Romanței Târgoviște.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.