//
ACL ACUZĂ PSD CĂ FOLOSEȘTE PROFESORII ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ Reviewed by Momizat on . Comunicat de presă Alianța Creștin Liberală Dâmbovița condamnă folosirea cadrelor didactice în campania electorală a PSD. Directorii instituțiilor de învățământ Comunicat de presă Alianța Creștin Liberală Dâmbovița condamnă folosirea cadrelor didactice în campania electorală a PSD. Directorii instituțiilor de învățământ Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » ACL ACUZĂ PSD CĂ FOLOSEȘTE PROFESORII ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ

ACL ACUZĂ PSD CĂ FOLOSEȘTE PROFESORII ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ

ACL ACUZĂ PSD CĂ FOLOSEȘTE PROFESORII ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ

Comunicat de presă

Alianța Creștin Liberală Dâmbovița condamnă folosirea cadrelor didactice în campania electorală a PSD. Directorii instituțiilor de învățământ dâmbovițene, dar și profesori vor fi aduși astăzi, cu microbuze școlare, la Casa de Cultură a orașului Găești, unde se vor întâlni cu ministrul Educației, Remus Pricopie. Oficialul nu le va povesti nici cum va rezolva criza manualelor pentru elevii din clasele primare, nici cum va îmbunătăți situația învățământului în România, ci îi va învăța cum să pună presiune pe dascăli, pentru a vota candidatul Victor Ponta.

Apreciem că vizitele ministeriale din ultima perioadă în județul Dâmbovița, care nu au adus altceva decât tactici de campanie electorată, și nu investiții sau soluții pentru îmbunătățirea vieții cetățenilor, amintesc de vremuri demult apuse și trebuie să înceteze, odată pierderea alegerilor de către candidatul PSD.

Este inadmisibil ca profesorii să fie forțați de către Luminița Preda, inspector școlar general, să participe la campania electorală a unui plagiator dovedit, în dispreț față de lege, de bun simț și de valorile autentice ale democrației.

Departamentul de comunicare ACL Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.