//
ACL DÂMBOVIȚA SOLICITĂ INTERVENȚIA IJP Reviewed by Momizat on . Alianța Creștin Liberală solicită Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița să intervină de urgență pentru restabilirea ordinii în perimetrul secțiilor de v Alianța Creștin Liberală solicită Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița să intervină de urgență pentru restabilirea ordinii în perimetrul secțiilor de v Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » ACL DÂMBOVIȚA SOLICITĂ INTERVENȚIA IJP

ACL DÂMBOVIȚA SOLICITĂ INTERVENȚIA IJP

ACL DÂMBOVIȚA SOLICITĂ INTERVENȚIA IJP

Alianța Creștin Liberală solicită Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița să intervină de urgență pentru restabilirea ordinii în perimetrul secțiilor de votare din întreg județul. Grupuri de presiune formate din câte 4 – 5 membri ai PSD staționează ilegal în preajma secțiilor de votare, unde abordează cetățenii, pe care îi intimidează și încearcă să-i determine să voteze candidatul Victor Ponta.

În ciuda solicitărilor reprezentanților ACL, unii președinți ai birourilor electorale ale secțiilor de votare refuză să pună în aplicare dispozițiile legale.

PSD Dâmbovița are antecedente în folosirea acestei strategii ilegale și nedemocratice de influențare a opțiunii electorale a oamenilor și apreciem că, fără intervenția promptă a autorităților, rezultatul votului poate fi viciat.

Departamentul de comunicare ACL Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.