//
ACȚIUNI CULTURALE, LA MORENI Reviewed by Momizat on . În luna februarie, în municipiul Moreni, vor avea loc mai multe acțiuni culturale, la care vor participa elevi ai școlilor din localitate. Vineri, 17 februarie, În luna februarie, în municipiul Moreni, vor avea loc mai multe acțiuni culturale, la care vor participa elevi ai școlilor din localitate. Vineri, 17 februarie, Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » ACȚIUNI CULTURALE, LA MORENI

ACȚIUNI CULTURALE, LA MORENI

ACȚIUNI CULTURALE, LA MORENI

În luna februarie, în municipiul Moreni, vor avea loc mai multe acțiuni culturale, la care vor participa elevi ai școlilor din localitate.

Vineri, 17 februarie, au loc activități dedicate sculptorului Constantin Brâncuși, fiind organizate, cu acest prilej, ateliere de lucru, expoziții de fotografie și carte și concursuri tematice. Miercuri, 22 februarie, va debuta cea de-a cinsprezecea ediție a Concursului de muzică populară “Cântecele Cricovului”, la care participă elevi ai școlilor gimnaziale din municipiu.

Va fi sărbătorit și Dragobetele, această zi fiind marcată prin cântece, dansuri și poezie. În zilele de 23-24 februarie va avea loc, la Clubul Flacăra, dar și în sala de festivități a Școlii Gimnaziale Nr 3, prima ediție a Festivalului Național de Arte și Tradiții Populare, în debutul căreia vor fi organizate workshop-uri și târguri de obiecte și preparte culinare tradiționale românești.  Manifestarea se va încheia cu recitalul demuzică populară, susținut de Corina Dragomir.

Acțiunile sunt organizate cu sprijinul Primăriei municipiului Moreni.

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.