//
ACUZAȚII ACL DÂMBOVIȚA Reviewed by Momizat on . Comunicat de presă Alianţa Creştin Liberală Dâmboviţa a sesizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie, pe numărul de urgenţă 112, că persoanele cu dizabilităţi neur Comunicat de presă Alianţa Creştin Liberală Dâmboviţa a sesizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie, pe numărul de urgenţă 112, că persoanele cu dizabilităţi neur Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » ACUZAȚII ACL DÂMBOVIȚA

ACUZAȚII ACL DÂMBOVIȚA

ACUZAȚII ACL DÂMBOVIȚA

Comunicat de presă

Alianţa Creştin Liberală Dâmboviţa a sesizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie, pe numărul de urgenţă 112, că persoanele cu dizabilităţi neuro-psihice de la Ţuicani au fost aduse, de către conducerea unităţii, să voteze la secţii din municipiul Târgovişte (Liceul „Spiru Haret”).

Solicităm autorităţilor dâmboviţene să dispună de urgenţă măsuri în acest caz evident de fraudare a votului, având în vedere faptul că Centrul de Reabilitare Recuperare Persoane cu Handicap Moreni – Ţuicani se află în subordinea Consiliului Judeţean şi a Primăriei Moreni. Apreciem că este inadmisibil, imoral şi ilegal ca aceste persoane cu grave probleme psihice să fie folosite în lupta electorală murdară a PSD, care a depăşit orice limită a bunului simţ.

Departamentul de comunicare ACL Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.