//
ACUZAȚII PSD PE TEMA RETROCEDĂRILOR DIN SIBIU Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ DE CE II ESTE LUI IOHANNIS FRICĂ DE DEZBATERI? PENTRU CĂ NU POATE RĂSPUNDE LA TEMA RETROCEDĂRILOR CUMPLITE FĂCUTE DE EL IN SIBIU! SI-A DAT BI COMUNICAT DE PRESĂ DE CE II ESTE LUI IOHANNIS FRICĂ DE DEZBATERI? PENTRU CĂ NU POATE RĂSPUNDE LA TEMA RETROCEDĂRILOR CUMPLITE FĂCUTE DE EL IN SIBIU! SI-A DAT BI Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » ACUZAȚII PSD PE TEMA RETROCEDĂRILOR DIN SIBIU

ACUZAȚII PSD PE TEMA RETROCEDĂRILOR DIN SIBIU

ACUZAȚII PSD PE TEMA RETROCEDĂRILOR DIN SIBIU

COMUNICAT DE PRESĂ

DE CE II ESTE LUI IOHANNIS FRICĂ DE DEZBATERI?

PENTRU CĂ NU POATE RĂSPUNDE LA TEMA RETROCEDĂRILOR CUMPLITE FĂCUTE DE EL IN SIBIU! SI-A DAT BISERICII SI FORUMULUI LUI JUMĂTATE DIN ORAŞ!

Din 1976 de cereri de retrocedare, le-a dat aviz pozitiv doar la cele pentru el! Este vorba de retrocedarea, in Sibiu, doar a clădirilor care aparţin in prezent bisericii de care aparţine domnul Iohannis, dar si Forumului Germanilor din Sibiu.

Au existat 1976 de cereri de retrocedări. Majoritatea, nesoluţionate. In schimb, s-au retrocedat, către Biserica Evanghelica si Forumul Democrat, condus chiar de Iohannis!

Lista clădirilor retrocedate in Sibiu, si care au ajuns fie la Biserica Evanghelica, fie la FDGR, cuprinde: Muzeul National Brukenthal, Liceul Teoretic Brukenthal, Palatul Copiilor, Spitalul de Pneumoftiziologie, Liceul de Arta, Sediul Direcţiei Sibiu a Arhivelor Naţionale, Clubul Sportiv Şcolar Şoimii Sibiului, Complexul de servicii comunitare “Prichindelul”, Căminul de Bătrâni din strada George Coşbuc, Clădiri din Complexul Muzeal Astra.

AZI, TOATE INSTITUTIILE PUBLICE DIN ACESTE LOCATII PLĂTESC CHIRIE, DIN BANII ROMÂNILOR, CĂTRE BISERICA LUI IOHANNIS SI CĂTRE FORUMUL LUI!

Domnul primar a soluţionat doar 164 de cereri, toate pentru Biserica Evanghelica si FDGR. Restul, din 1976 de cereri, incă nesoluţionate!

Asta spune de fapt cât de necinstit este acest Klaus Iohannis, care a fugit toată campanie de Victor Ponta si de presă, pentru a nu da socoteală pentru ce a făcut!

Biroul de presă al PSD Dâmboviţa

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.