//
ACUZAŢII ŞI REPLICI PE MARGINEA PROBLEMELOR DE LA COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIŞTE – DÂMBOVIŢA Reviewed by Momizat on . PNL Dâmboviţa a reacţionat pe marginea situaţiei în care se află Compania de Apă Târgovişte - Dâmboviţa, din cauza proastei gestionări a proiectelor cu finanţar PNL Dâmboviţa a reacţionat pe marginea situaţiei în care se află Compania de Apă Târgovişte - Dâmboviţa, din cauza proastei gestionări a proiectelor cu finanţar Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » ACUZAŢII ŞI REPLICI PE MARGINEA PROBLEMELOR DE LA COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIŞTE – DÂMBOVIŢA

ACUZAŢII ŞI REPLICI PE MARGINEA PROBLEMELOR DE LA COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIŞTE – DÂMBOVIŢA

ACUZAŢII ŞI REPLICI PE MARGINEA PROBLEMELOR DE LA COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIŞTE – DÂMBOVIŢA

PNL Dâmboviţa a reacţionat pe marginea situaţiei în care se află Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa, din cauza proastei gestionări a proiectelor cu finanţare europeană. Deputatul Iulian Vladu, copreşedinte PNL Dâmboviţa a transmis o declaraţie pe această temă.

         „Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița este imaginea falimentului administrației PSD, patronate de Țuțuianu Adrian. Scandalul declanșat de președintele Consiliului Județean și de primarul interimar al municipiului Târgoviște, care în ultimele zile solicită pe tonuri înalte demisia conducerii CATD, nu este decât o petardă publică răsuflată, menită să salveze ce se mai poate din imaginea unei administrații  incompetente și necredibile.

         Țuțuianu Adrian și Stan Cristian trebuie să-și prezinte de urgență demisiile, împreună cu directorii și Consiliul de Administrație al Companiei de Apă, pentru că și-au asumat în solidar conducerea și dezastrul din această instituție. Dâmbovițenii își amintesc, cu siguranță, cum președintele Consiliului Județean impunea directori și membri ai Consiliului de Administrație, în cadrul unui joc politic nedemocratic și netransparent.Țuțuianu și Stan sunt, așadar, direct responsabili de corecțiile de zeci de milioane de lei primite de Compania de Apă și de pierderea și compromiterea celui mai mare proiect cu fonduri europene pe care l-a accesat județul.

         Începe să devină evident faptul că Dâmbovița este victima unui clan politic ipocrit, incompetent și lacom, care a transformat-o într-un pol al sărăciei și al disperării. Țuțuianu Adrian și acoliții lui și-au imaginat că  își pot subjuga la nesfârșit cetățenii, manipulându-i și mințindu-i în față. Iată că se apropie momentul scadenței și începem să auzim și să vedem ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimii 3 ani și jumătate”.

Primarul interimar al municipiului Târgovişte a răspuns acuzaţiilor formulate de Iulian Vladu, precizând: „Corecţia de 20,4 milioane lei a fost aplicată din cauza faptului că autoritatea contractantă a utilizat în fişa de date a achiziţiei criterii de calificare şi selecţie considerate restrictive, astfel încât a fost îngrădită participarea altor posibili ofertanţi, care ar fi putut implementa contractul. Fişa poartă data de 1 octombrie 2010 şi semnătura lui Radu Vasilescu, directorul general al Companiei la vremea respectivă, o vreme când societatea era supusă PDL-ului dlui Vladu. ori, să vii acum şi să predai lecţii de moralitate şi bună administraţie e chestie de ipocrizie şi dezgust. (…) Mai bine tăcea, că s-a făcut de râs”. 

About The Author

Number of Entries : 1055

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.