//
ACUZAȚII ȘI REPLICI Reviewed by Momizat on . Acuzațiile și replicile pe care și le transmit principalii competitori politici, pe tema derularii procesului electoral,  continuă în secțiunea "comunicate". Re Acuzațiile și replicile pe care și le transmit principalii competitori politici, pe tema derularii procesului electoral,  continuă în secțiunea "comunicate". Re Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » ACUZAȚII ȘI REPLICI

ACUZAȚII ȘI REPLICI

ACUZAȚII ȘI REPLICI

Acuzațiile și replicile pe care și le transmit principalii competitori politici, pe tema derularii procesului electoral,  continuă în secțiunea „comunicate”. Reprezentanții ACL Dâmbovița îi acuză pe social democrații din județ de inițierea unor acțiuni pe care le consideră agresive.

Comunicat de presă

Partidul Social Democrat continuă acțiunile agresive, disperate și ilegale de fraudare a votului în județul Dâmbovița.

  • În municipiul Târgoviște, la secțiile de votare 19, 20, 21, 22 și 23, aflate în incinta Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncoveanu”, numiții Robu Cezar și Cristian Focsan, membri ai PSD, îi amenință pe cetățeni, pentru a-i determina să voteze candidatul Victor Ponta. Totodată, Cristian Stan, președinte PSD Târgoviște și Eugen Pătrașcu, consilier local municipal PSD, au intrat fără drept în toate secțiile de vot din municipiul Târgoviște, cu scopul de a influența desfășurarea procesului electoral.

  • În comuna Cobia, la secția de votare nr. 177, au fost înregistrate zeci de cereri ”tip” pentru urna mobilă, însă persoanele la care se referă nu recunosc că le-ar fi formulat, așa cum rezultă dintr-o înregistrare audio pe care am pus-o la dispoziția autorităților. ACL Dâmbovița a solicitat Biroului Electoral Județean să anuleze de urgență cererile controversate, întrucât pot reprezenta o gravă încălcare a legii și a sesizat poliția, prin 112. Cu toate acestea, polițiștii au înțeles să se îndrepte împotriva celor care au făcut sesizarea. Cerem Inspectoratului Județean de Poliție să analizeze cu profesionalism sesizările competitorilor politici și să aplice legea echidistant, în spiritul și litera ei.

Departamentul de comunicare ACL Dâmbovița

Social democrații dâmbovițeni resping acuzațiile formulate la adresa lor:

COMUNICAT DE PRESĂ

Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Dâmboviţa informează opinia publică în legătură cu următoarele:

Președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan, consideră drept minciuni și manipulări ordinare pozițiile publice exprimate de ACL cu privire la desfășurarea procesului de vot în municipiul Târgoviște:

Singura secție în care am intrat astăzi este secția nr. 43 în cadrul căreia mi-am exprimat dreptul de vot. Sunt revoltat de mizeriile pe care ACL Dâmbovița le aruncă în spațiul public și nu traduc aceste gesturi decât ca manifestări disperate ale unor perdanți previzibili. E păcat că se recurge la dezinformări jenante, dar, probabil, cei din ACL vor să ne convingă cu tot dinadinsul că sunt urmași demni ai regimului Traian Băsescu. Sper să-și primească lecția!”

Biroul de presă al PSD Dâmboviţa

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.