//
ADRIAN ŢUŢUIANU A VORBIT ÎN ÎNTÂLNIREA CU PREMIERUL DESPRE OBSTACOLELE ÎN CONSTRUCŢIA MALL-ULUI DE LA TÂRGOVIŞTE Reviewed by Momizat on . Cu ocazia efectuată în Dâmboviţa de primul ministru al României, care a venit însoţit de alţi membrii ai Guvernului, senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedinte al PS Cu ocazia efectuată în Dâmboviţa de primul ministru al României, care a venit însoţit de alţi membrii ai Guvernului, senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedinte al PS Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » ADRIAN ŢUŢUIANU A VORBIT ÎN ÎNTÂLNIREA CU PREMIERUL DESPRE OBSTACOLELE ÎN CONSTRUCŢIA MALL-ULUI DE LA TÂRGOVIŞTE

ADRIAN ŢUŢUIANU A VORBIT ÎN ÎNTÂLNIREA CU PREMIERUL DESPRE OBSTACOLELE ÎN CONSTRUCŢIA MALL-ULUI DE LA TÂRGOVIŞTE

ADRIAN ŢUŢUIANU A VORBIT ÎN ÎNTÂLNIREA CU PREMIERUL DESPRE OBSTACOLELE ÎN CONSTRUCŢIA MALL-ULUI DE LA TÂRGOVIŞTE

Cu ocazia efectuată în Dâmboviţa de primul ministru al României, care a venit însoţit de alţi membrii ai Guvernului, senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedinte al PSD Dâmboviţa a prezentat oportunităţile de dezvoltare, dar şi problemele judeţului. Unul dintre subiecte a fost centrat pe proiectul care presupune construcţia unui mall la Târgovişte, temă pe marginea căreia Adrian Ţuţuianu a vorbit despre obstacolele pe care le întâmpină. Liderul social democrat a precizat că este vorba despre faptul că în eşaloanele 2 şi 3 din Ministerul Dezvoltării, funcţionarii creează dificultăţi în demararea proiectului:

În anul 2013 am preluat de la Ministerul de Interne o suprafaţă de teren de 26 de ha. Am primit-o cu trei condiţii: 1) să construim un centru pentru ISU – l-am construit; 2) să predăm 10 locuinţe Ministerului de Interne – le-am predat. Cea de-a treia condiţie este aceea de a realiza pe acest teren obiective de interes judeţean.

Am obţinut finanţare pentru partea de infrastructură rutieră, canalizare, apă prin Ministerul Dezvoltării. Am pregătit un proiect european pentru fosta clădire – monument istoric, care a fost sedeiul UM. Am pregătit proiectul acesta pentru stadion şi este în licitaţie un sediu nou pentru Registrul Auto Româna. Deci, avem un PUZ foarte bine definit acolo.

Am avut neplăcuta surpriza ca, de la compartimentele de lucru din Ministerul Dezvoltării, şi de la Ministerul de Interne, să ni se spună că această construcţie a mall-ului, de exemplu, n-ar fi un obiectiv de interes judeţean. Eu cred că este unul extrem de important, în condiţiile în care încasăm de acolo taxe, impozite şi creăm peste 1.000 de locuri de muncă. Ca întotdeauna se tot găsesc funcţionari din rândul 2, din rândul 3 care pun talpă unor proiecte importante pentru comunităţile locale, Iată că aici nu cerem nimic, ci doar, pur şi simplu, să promovăm proiectul de hotătărâre de guvern cu trecerea din domeniul public ăîn domeniul privat.

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.