//
ADRIAN ȚUȚUIANU, DESPRE EFECTELE UNEI EVENTUALE SCHIMBĂRI DE GUVERN Reviewed by Momizat on . Victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidențiale a deschis subiectul schimbării Guvernului Ponta. Scenariul, conturat într-o posibilă variantă de lucru ch Victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidențiale a deschis subiectul schimbării Guvernului Ponta. Scenariul, conturat într-o posibilă variantă de lucru ch Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » ADRIAN ȚUȚUIANU, DESPRE EFECTELE UNEI EVENTUALE SCHIMBĂRI DE GUVERN

ADRIAN ȚUȚUIANU, DESPRE EFECTELE UNEI EVENTUALE SCHIMBĂRI DE GUVERN

ADRIAN ȚUȚUIANU, DESPRE EFECTELE UNEI EVENTUALE SCHIMBĂRI DE GUVERN

Victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidențiale a deschis subiectul schimbării Guvernului Ponta. Scenariul, conturat într-o posibilă variantă de lucru chiar din momentul aflării rezultatelor nu este nici acum exclus cu fermitate.

La sfârșitul celei mai lungi zile, când ”breaking news”-urile care îl dădeau ca viitor președinte pe Klaus Iohannis îngălbeneau ecranele televizoarelor, liderul social democraților dâmbovițeni a susținut o conferință de presă în care a prezentat rezultatele alegerilor prezidențiale, înregistrate la nivelul județului. Întrebat atunci ce ar însemna, pentru Dâmbovița, o eventuală schimbare a guvernului, în condițiile în care la conducerea Consiliului Județean se află un social democrat,  Adrian Țuțuianu, a răspuns: „Ar însemna punerea în pericol a tuturor proiectelor pe care le avem în derulare. Am trăit cu toții în România, știm foarte bine tipul de politică pe care Partidul Democrat Liberal, în special, care deține acum frâiele puterii în Partidul Național Liberal l-a promovat de-a lungul anilor. Întotdeauna au împărțit județul în „ai lor” și „ceilalți”. Ca urmare, nu m-aș aștepta la nimic bun dacă vom ajunge într-o asemenea situație”.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.