//
ADRIAN ŢUŢUIANU DESPRE TRECEREA LUI DAN IACOBUŢĂ LA CELE VEŞNICE: “PIERD UN MARE PRIETEN” Reviewed by Momizat on . Comunicat de presă Cuvintele sunt prea reci pentru a acoperi pierderea celui care mi-a fost coleg extraordinar și un prieten cum rar îți oferă viața. Am colabor Comunicat de presă Cuvintele sunt prea reci pentru a acoperi pierderea celui care mi-a fost coleg extraordinar și un prieten cum rar îți oferă viața. Am colabor Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » ADRIAN ŢUŢUIANU DESPRE TRECEREA LUI DAN IACOBUŢĂ LA CELE VEŞNICE: “PIERD UN MARE PRIETEN”

ADRIAN ŢUŢUIANU DESPRE TRECEREA LUI DAN IACOBUŢĂ LA CELE VEŞNICE: “PIERD UN MARE PRIETEN”

ADRIAN ŢUŢUIANU DESPRE TRECEREA LUI DAN IACOBUŢĂ LA CELE VEŞNICE: “PIERD UN MARE PRIETEN”

Comunicat de presă

Cuvintele sunt prea reci pentru a acoperi pierderea celui care mi-a fost coleg extraordinar și un prieten cum rar îți oferă viața. Am colaborat eficient pe toate proiectele de dezvoltare a orașului Găești, găsind în el forță de muncă și devotament față de comunitate. Deși afectat de boală, în ultimele 7 luni, Dan Iacobuță a făcut eforturi susținute pentru a gestiona problemele orașului, credincios proiectelor continuate sau aprobate la finanțare pentru anul 2015.

Cu sufletul și gândul la găeștenii săi, Dan Iacobuță a discutat cu mine până în ultimele șapte zile de viață, până atunci când starea de sănătate l-a obligat să se oprească.

Rămân cu această imagine a sa în inimă și cred că administrația publică pierde un profesionist și un manager adevărat. Iar eu pierd un mare prieten.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în veșnicie!

Adrian Țuțuianu,

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1083

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.