//
ALDE DÂMBOVIŢA CRITICĂ GUVERNANŢII PE TEMA „JOCUL DE-A ALOCAŢIILE DUBLATE” Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ După toate discuțiile despre dublarea alocațiilor, Ludovic Orban insistă că alocațiile nu pot fi dublate și că "va trebui să gândim un calend COMUNICAT DE PRESĂ După toate discuțiile despre dublarea alocațiilor, Ludovic Orban insistă că alocațiile nu pot fi dublate și că "va trebui să gândim un calend Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » ALDE DÂMBOVIŢA CRITICĂ GUVERNANŢII PE TEMA „JOCUL DE-A ALOCAŢIILE DUBLATE”

ALDE DÂMBOVIŢA CRITICĂ GUVERNANŢII PE TEMA „JOCUL DE-A ALOCAŢIILE DUBLATE”

ALDE DÂMBOVIŢA CRITICĂ GUVERNANŢII PE TEMA „JOCUL DE-A ALOCAŢIILE DUBLATE”

COMUNICAT DE PRESĂ

După toate discuțiile despre dublarea alocațiilor, Ludovic Orban insistă că alocațiile nu pot fi dublate și că „va trebui să gândim un calendar de creștere a alocațiilor”. Păi când ați făcut promisiuni electorale de ce nu ați gândit un calendar de creșteri, de ce nu ați gândit un buget în care să fie incluse astfel de sume?

Ce încercați să faceți, domnilor guvernanți liberali? Să întârziați dublarea alocațiilor, asigurată prin lege, până în campania electorală, ca să „dea bine” în fața electoratului și să vă asigurați niște voturi? Că nouă cam așa nu se pare…

Așa cum se găsesc bani pentru toate minunile posibile, așa cum se fură pe toate părțile sub scenariul Covid-19, așa sunteți și voi obligați să găsiți fonduri pentru dublarea alocațiilor!

Copiii merită acest lucru, societatea trebuie să intre în normalitate.

Opriți-vă din a vă bate joc de oameni, acum și de oamenii mici!

Unde-i lege, nu-i tocmeală!

Lăsați-ne să muncim ca până în pandemie, deblocați HoReCa, susțineți antreprenorii să-și repornească afacerile, să „reînvie” forța de muncă și astfel să se strângă mai mulți bani la bugetul de stat, bani numai buni pentru dublarea alocațiilor, adică nu doar pentru sprijinirea micuților și implicit a părinților, ci pentru respectarea și aplicarea unei legi!

Oamenii nu mai vor amânări, promisiuni, cuvinte goale, vor fapte! Fapte pentru normalitate, fapte pentru poporul român, că de aceea dețineți funcții de autorități ale statului, pentru a găsi soluții, pentru a respecta legile, pentru a susține dezvoltarea țării!

Voi ne dovediți doar contrariul… Nimic nu se poate, nimic nu merge, nimic nu se întâmplă! Treziți-vă acum, nu în campania electorală!

Ionel Petre

Președinte ALDE Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1690

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.