//
ALEGEREA VICEPREȘEDINTELUI CJD, AMÂNATĂ Reviewed by Momizat on . Mai vechile intenții ale fostei alianțe PDL-PNL (acum PNL), exprimate, ce-i drept, mai mult pe surse, de a-și impune un vicepreședinte de Consiliu Județean s-au Mai vechile intenții ale fostei alianțe PDL-PNL (acum PNL), exprimate, ce-i drept, mai mult pe surse, de a-și impune un vicepreședinte de Consiliu Județean s-au Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » ALEGEREA VICEPREȘEDINTELUI CJD, AMÂNATĂ

ALEGEREA VICEPREȘEDINTELUI CJD, AMÂNATĂ

ALEGEREA VICEPREȘEDINTELUI CJD, AMÂNATĂ

Mai vechile intenții ale fostei alianțe PDL-PNL (acum PNL), exprimate, ce-i drept, mai mult pe surse, de a-și impune un vicepreședinte de Consiliu Județean s-au conturat acum într-un demers oficial al partidului mai sus amintit. Încurajată, desigur, de independenții care pot face diferența dintre majoritate și opoziție, dar, în subsidiar, și de rezultatele alegerilor prezidențiale, inițiativa a venit, așa cum era de așteptat, în ședința ordinară a Consiliului Județean din data de 28 noiembrie. În debutul întâlnirii de lucru, președintele Adrian Țuțuianu a propus spre aprobare ordinea de zi. Marin Antonescu, consilier județean PNL, a cerut completarea acesteia cu un proiect de hotărâre privitor la alegerea celui de-al doilea vicepreședinte al forului administrativ, în locul lui Ioan Marinescu, acum prefect al județului.

Adrian Țuțuianu a declarat că anticipa o asemenea solicitare, subliniind că modificarea ordinii de zi poate fi făcută numai cu acordul său și că pe ordinea de zi se află proiecte cu consecințe pecuniare importante pentru Consiliul Județean. Președintele Consiliului Județean a propus însă o pauză de 5 minute pentru consultări. Pentru că ideea a fost acceptată imediat de cel care a făcut propunerea de introducere a punctului pe ordinea de zi, dar și de ceilalți aleși, s-au retras pentru consultări în biroul președintelui, Adrian Țuțuianu, Marin Antonescu, Mihai Trifan (care și-a anunțat dorința de a participa la discuții), Sache Neculaescu și Florin Antoniu – numele acestuia din urmă aflându-se, de altfel, în cărțile liberalilor pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean.

La întoarcerea în sala de ședințe, Adrian Țuțuianu le-a comunicat consilierilor județeni soluția găsită în pauza de negocieri, aceasta fiind amânarea pentru săptămâna viitoare a discuțiilor privitoare la “mai multe aspecte legate de activitatea Consiliului Județean”. Cu alte cuvinte, zilele următoare, se va conveni (și) asupra variantei de vicepreședinte al forului administrativ.

Va fi interesant de văzut dacă spiritul Unirii îi va marca, în acest răstimp, și pe reprezentanții taberelor politice din Consiliul Județean sau dacă independenții care acum par să susțină grupul liberal vor folosi la maximum timpul pentru reflecție.

Încheiem acest episod cu remarca rostită, mai în glumă, mai în serios, de Mihai Trifan: “Nu credeați că independenții sunt deștepți…”.

a doua poza cjd a tutuianu cjd

About The Author

Number of Entries : 1083

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.