//
ALEGERI PARLAMENTARE: LA BUTIMANU, ACŢIUNI DE TRANSPORT ŞI DE CORUPERE A ALEGĂTORILOR Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ             Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele:            În COMUNICAT DE PRESĂ             Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele:            În Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » ALEGERI PARLAMENTARE: LA BUTIMANU, ACŢIUNI DE TRANSPORT ŞI DE CORUPERE A ALEGĂTORILOR

ALEGERI PARLAMENTARE: LA BUTIMANU, ACŢIUNI DE TRANSPORT ŞI DE CORUPERE A ALEGĂTORILOR

COMUNICAT DE PRESĂ

            Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele:

           În cursul zilei de astăzi, 11.12.2016, în comuna Butimanu, județul Dâmbovița, reprezentanții Partidului Național Liberal se implică în mod activ în operațiuni de transportare a cetățenilor și influențarea acestora în scopul acordării votului Partidului Naţional Liberal. Aceştia se deplasează din poartă în poartă, ţinând evidenţa persoanelor transportate în vederea răsplătirii acestora. Transportarea cetăţenilor se efectuează cu aproximativ 15 autovehicule, inclusiv auto marca Dacia Logan aflată în proprietatea Unităţii Administrativ Teritorială Butimanu.

Partidul Social Democrat Dâmbovița a formulat PLÂNGERE PENALĂ către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa în vederea tragerii la răspundere a celor implicați, precum și intervenția rapidă în vederea încetării săvârșirii infracțiunii prevăzută de art. 386 din Noul Cod Penal – Coruperea Alegătorilor de către reprezentanții Partidului Național Liberal – Butimanu.

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.