//
ALEGERI PARLAMENTARE: PSD DÂMBOVIŢA ÎL ACUZĂ PE PRIMARUL DE LA GLODENI CĂ TRANSPORTĂ ŞI INFLUENŢEAZĂ ALEGĂTORI Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ      Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele: În cursul zilei de as COMUNICAT DE PRESĂ      Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele: În cursul zilei de as Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » ALEGERI PARLAMENTARE: PSD DÂMBOVIŢA ÎL ACUZĂ PE PRIMARUL DE LA GLODENI CĂ TRANSPORTĂ ŞI INFLUENŢEAZĂ ALEGĂTORI

ALEGERI PARLAMENTARE: PSD DÂMBOVIŢA ÎL ACUZĂ PE PRIMARUL DE LA GLODENI CĂ TRANSPORTĂ ŞI INFLUENŢEAZĂ ALEGĂTORI

ALEGERI PARLAMENTARE: PSD DÂMBOVIŢA ÎL ACUZĂ PE PRIMARUL DE LA GLODENI CĂ TRANSPORTĂ ŞI INFLUENŢEAZĂ ALEGĂTORI

COMUNICAT DE PRESĂ

     Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele:

În cursul zilei de astăzi, 11.12.2016, în comuna Glodeni, reprezentanții PNL se implică în mod activ în operațiuni de transportare a cetățenilor și de influențare a acestora în scopul acordării votului candidaților Partidului Național Liberal la alegerile Senatului și Camerei Deputaților, aceștia deplasându-se din poartă în poartă pentru a ține evidența persoanelor transportate în vederea răsplătirii acestora.

Acțiunea este coordonată de primarul comunei Glodeni, Chiran Gheorghe.

Menționăm că transportarea cetățenilor se realizează cu autovehiculul – proprietatea unității administrativ – teritoriale Glodeni, marca Dacia Duster, cu nr. de înmatriculare DB 02 WID, condus chiar de către primarul localității.

Partidul Social Democrat Dâmbovița a formulat PLÂNGERE PENALĂ către Inspectoratul de Poliţie al judeţului Dâmboviţa în vederea tragerii la răspundere a celor implicați pentru aplicarea sancțiunilor ce se impun în conformitate cu prevederile art.386 din Noul Cod Penal – Coruperea Alegătorilor.

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.