//
ALEGERI PARLAMENTARE: PSD SESIZEAZĂ ACŢIUNI ILEGALE LA TÂRGOVIŞTE Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ           Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele:         În cursu COMUNICAT DE PRESĂ           Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele:         În cursu Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » ALEGERI PARLAMENTARE: PSD SESIZEAZĂ ACŢIUNI ILEGALE LA TÂRGOVIŞTE

ALEGERI PARLAMENTARE: PSD SESIZEAZĂ ACŢIUNI ILEGALE LA TÂRGOVIŞTE

ALEGERI PARLAMENTARE: PSD SESIZEAZĂ ACŢIUNI ILEGALE LA TÂRGOVIŞTE

COMUNICAT DE PRESĂ

          Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele:

        În cursul zilei de astăzi, 11.12.2016, Organizația Locală a PNL Dâmbovița acționează pentru coruperea votanților, în special a celor cu o situație materială precară din zona Prepeleac din Municipiul Târgoviște. Astfel de acțiuni menite să denatureze corecta desfășurare a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților sunt derulate sub coordonarea numitului Oprea Vasile care oferă bani alegătorilor din această zonă.

Partidul Social Democrat Dâmbovița a formulat PLÂNGERE PENALĂ către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa în vederea tragerii la răspundere a celor implicați, pentru aplicarea sancțiunilor ce se impun în conformitate cu prevederile art. 386 din Codul Penal și art.57 din Legea nr.135/2010 (noul Cod de Procedură Penală).

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.