//
ALEGERILE PREZIDENȚIALE, ÎN CIFRE Reviewed by Momizat on . Instituția Prefectului a transmis un comunicat privitor la calendarul activităților de organizare a alegerilor prezidențiale, dar și date care creează "tabloul" Instituția Prefectului a transmis un comunicat privitor la calendarul activităților de organizare a alegerilor prezidențiale, dar și date care creează "tabloul" Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » ALEGERILE PREZIDENȚIALE, ÎN CIFRE

ALEGERILE PREZIDENȚIALE, ÎN CIFRE

ALEGERILE PREZIDENȚIALE, ÎN CIFRE

Instituția Prefectului a transmis un comunicat privitor la calendarul activităților de organizare a alegerilor prezidențiale, dar și date care creează “tabloul” statistic al acestui scrutin.

În conformitate cu Programul calendaristic pentru realizarea activităţilor referitoare la organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Președintele României în anul 2014 , aprobat prin HG nr. 521/2014, vă informăm asupra următoarelor:

Numărul total al alegătorilor: 434.127 dintre care dețin cărți de identitate: 376.548.

Numărul total de buletine de vot ce au fost tipărite: 478.108.

Numărul total al ștampilelor cu mențiunea “VOTAT”: 2160.

Numărul total al timbrelor autocolante: 414.501.

Numărul total al ștampilelor de control: 432.000.

Graficul de distribuire a buletinelor de vot și a celorlalte materiale către președinții secțiilor de votare: joi, 30 octombrie 2014 (Târgoviște), vineri, 31 octombrie 2014 (restul localităților).

De asemenea, vineri și sâmbătă se vor face verificări în vederea dotării celor 432 secții de votare din județul Dâmbovița.

Biroul de Presă

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.